Profiel nr. 105065

Platform voor vertrouwenspersonen zoekt investeerder

08/02/2023 Geplaatst

Gevestigd in

Gelderland

Ook interessant voor

Heel Nederland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Gezondheidszorg

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

100.000 - 250.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Wij zijn een landelijk netwerk van vertrouwenspersonen voor het MKB. Aangezien de wetgeving op het punt staat te worden aangepast, staan wij aan de vooravond van een explosieve groei. Om die groei in goede banen te leiden zoeken we een investering van € 150.000. 


Activiteiten van het bedrijf

Ons verdienmodel betreft een abonnement met urenafname naar behoefte. In september 2022 staat een wetswijziging op de rol bij de Eerste Kamer die het aanbieden van een ***gecertificeerde*** vertrouwenspersoon verplicht stelt voor élke werkgever, ongeacht het aantal werknemers. NB: er zijn in Nederland zo'n 900 externe vertrouwenspersonen! De markt is dus enorm.


Onderscheidend vermogen

Wij zijn voorzien van een slimme digitale infrastructuur. Agendafunctionaliteit om de match te maken tussen werknemer en vertrouwenspersoon. Vertrouwenspersonen binden zich graag aan ons vanwege de gedeelde marketing en klanten waarderen onze professionaliteit.


Overig

We zoeken een investeerder voor de volgende groeistap. Let wel: we zijn in feite een startup die helemaal klaarstaat om de enorme vraag op te vangen. Ook zonder die aanpassing in de wet merken we dat er vraag is naar ons concept. Maar de wetgeving gaat de groei flink versnellen.

Het is prettig als u regelmatig kan klankborden met de ondernemer. We denken aan een individuele investeerder, kleine investeringsmaatschappij of een strategische investeerder zoals een Arbodienst.