Profiel nr. 104881

Sportbar met lunchservice en productiekeuken te Nijkerk

21/06/2022 Geplaatst

Gevestigd in

Gelderland

Ook interessant voor

Heel Nederland

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Restaurants

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

0 - 100.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Niet ver van het centrum van de bedrijvige stad Nijkerk ligt aan de rand van een bedrijventerrein deze sportbar. De bar maakt onderdeel uit van een grote sporthal en heeft een eigen productiekeuken, lunchservice, dartbanen, terras en ruime parkeerplaats.


Activiteiten van het bedrijf

De sportbar heeft een buiteningang aan de terraszijde en een ingang die direct in verbinding staat met de entreeruimte van de sporthal. Wie na de training of een wedstrijdje zaalvoetbal, hockey, korfbal of badminton vanuit de hal de bar betreedt, kan via de tussendeur binnentreden en zijn sporttas plaatsen in een speciale ruimte. Vervolgens stap je zo de sportbar binnen.

De sportbar straalt een gezellige bruin café uit, met lange tafels voor teams en kleine, hoge zitjes voor kleinere groepen. Wat direct opvalt zijn de dartbanen. Deze bevinden zich in een ruimte die desgewenst afgesloten kan worden bij wedstrijden. De sportbar heeft een eigen dartvereniging die uitkomt in Darts Bond Midden Nederland. De banen zijn voorzien van goede verlichting, okkies en telborden.


Overig

De sportbar heeft een vloeroppervlakte van circa 230 m² en beschikt, in de huidige opstelling, over circa 60 zitplaatsen. Bijeenkomsten zijn mogelijk voor groepen van circa 150 personen.

Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 95.000,=
Huurprijs: €  17.000,= per jaar inclusief gas/water/licht.


Afbeeldingen