Menu

Profiel nr. 103466

Gerenommeerde bouwonderneming actief in dakkapellen, centraal gelegen in Brabant.

03/09/2021 Geplaatst

Gevestigd in

Noord-Brabant

Ook interessant voor

Heel Nederland

Algemene informatie

Branche

Bouw

Soort bedrijf

Aannemingsbedrijf

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

500.000 - 1.000.000

Indicatie overnamebedrag

100.000 - 500.000

Resultaat voor belasting

0 - 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

De onderneming is een regionale speler actief in de bouw van dakkapellen. Onderneming heeft een uitstekend track record met veel terugkomende klanten. De onderneming beschikt over eigen ontwerpen, een volledig op maat ingerichte en geoutilleerde werkplaats, alle benodigde gereedschappen, voertuigen en een volledig ingerichte showroom.


Activiteiten van het bedrijf

U als geïnteresseerde krijgt de mogelijkheid tot overname van een mooi, stabiel winstgevend bedrijf met een voor bijna geheel 2022 gevulde orderportefeuille, waardoor de jaaromzet tot 2023 zeker is.  U stapt op een rijdende trein en kunt de onderneming aankopen als aanvulling/ uitbreiding van uw bouwactiviteiten, of u kunt de onderneming aankopen als startend ondernemer.  De combinatie van track record, netwerk en een sterke website zorgen voor een continue orderintake. 

Reden voor verkoop: De ondernemer heeft jaren gepassioneerd als meewerkend voorman in de organisatie gewerkt en wil graag zijn onderneming met ‘warme’ overdracht op korte termijn overdragen.      

Koopprijs: Koopprijs bedraagt 280.000,- vrij van schuld en tegoeden, i.c.m. continuering huurvoorwaarden pand, inclusief alle gereedschappen, auto’s, ontwerpen, ingerichte werkplaats, showroom en orderportefeuille voor 2022. Kortom, het bedrijf wordt ‘instap klaar’ opgeleverd.


Onderscheidend vermogen

Omzet: € 600.000,  Ebitda > 10%;   Personeel: 3 medewerkers waarvan 1 parttimer  Regio: Centraal gelegen in Brabant  Transactievorm: Aandelentransactie  


Overig

Nadere informatie in de vorm van een Verkoopmemorandum is na een gesprek met de adviseurs en ondertekening Geheimhoudingsverklaring verkrijgbaar. Mocht u geïnteresseerd zijn in de aangeboden onderneming, neem dan contact op.