Menu

Profiel nr. 102802

Vakopleiding therapeutische kinderzorg

23/04/2021 Geplaatst

Gevestigd in

Zuid-Holland

Ook interessant voor

Heel Nederland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Training / opleiding

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

100.000 - 250.000

Indicatie overnamebedrag

100.000 - 250.000

Resultaat voor belasting

0 - 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Onze opdrachtgever heeft sinds 2010 een erkende vakopleiding tot Therapeutisch Kindercoach ontwikkeld waarin gewerkt wordt met de dynamiek van het gezin. Met coaching en lichaamswerk wordt het gezinssysteem in beweging gezet en middels inzichten en competenties wordt helder hoe het kind en of gezin met diverse gedrags- en sociaal-emotionele problemen te begeleiden. 

De opleiding biedt vanuit een zeer specifieke visie kennis en kunde die de kindercoach in staat stellen het kind en gezin te begeleiden, niet alleen om de klacht te verhelpen maar juist om de oorsprong te vinden en van daaruit verder. In de opleiding leer je door gebruik te maken van verschillende technieken, om adequaat bij de kern van het probleem te komen.


Activiteiten van het bedrijf

Door het aanbod van verschillende methodieken binnen de opleiding, die afgestemd en toepasbaar in de praktijk zijn, kun je maatwerk leveren aan gezinnen en kinderen (van 4 tot 18 jaar) met uiteenlopende hulpvragen en hen weer in balans brengen en begeleiden. Dit is uniek en zeer effectief,  hier is onze opdrachtgever erg trots op.

De opleiding bevat diverse stromingen en heeft een flexibel concept. De opleiding is met een zeer compleet leerplein blendend ingericht.

Diverse certificaten.

Het eenmansbedrijf is thans in Zuid-Holland gevestigd; de vestigingsplaats is echter niet essentieel voor het uitoefenen van dit bedrijf.  Ook geschikt voor een koper uit Belgie.

De omzet bedraagt ca 175k en het resulaat ca 45k. De vraagprijs bedraagt 195k zonder btw, inclusief overdracht van de over jaren opgebouwde kennis, ervaring en leerstof.

De huidige eigenaar wenst deze kansvolle onderneming te verkopen wegens privéredenen.