Menu

Profiel nr. 100910

Goedlopende allround beautysalon in N-Brabant

13/01/2020 Geplaatst

Gevestigd in

Noord-Brabant

Algemene informatie

Branche

Meerdere branches

Soort bedrijf

Meerdere opties

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

100.000 - 250.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

De onderneming staat voor zo natuurlijk mogelijke (niet-invasieve) behandelingen met producten op een zo natuurlijk mogelijke basis. De behandelingen bestaan uit nagelverzorging, manicure, pedicure, make-up, schoonheidsbehandelingen, wimper extensions, wax behandelingen, massages en workshops. De verschillende behandelingen worden ook in aparte arrangementsvormen aangeboden.

Het betreft een high-end salon met een moderne rustgevende uitstraling. Binnen de beauty salon heerst altijd een gezellige en ontspannen sfeer. Bovendien is het voor de klanten in de prachtige manicure en pedicure lounge aangenaam vertoeven. Met vriendelijk en gezellig personeel, versgemalen koffie, thee, wijn en altijd iets lekkers wordt de klant ‘volledig in de watten gelegd’.

De Beauty salon voert als hoofdmerken voor behandelingen en verkoop: OPI, Dermalogica, Pupa Milano, Misencil, Lycon precision waxing en MarcInbane.

 


Activiteiten van het bedrijf

Het team bestaat uit een viertal (parttime) behandelspecialisten die goed op elkaar zijn ingespeeld en voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden voor behandelingen. De specialisten zijn uiterst deskundig, hebben een jarenlange ervaring, zijn bijzonder klantvriendelijk en servicegericht.  Daarnaast is er een office manager die van huis uit alles regelt buiten de salonlocatie om waaronder marketing, website en social media, administratie en communicatie. Op de locatie zelf heeft één van de medewerkers de leiding.

Het team is gespecialiseerd in zowel -, handen, voeten, gezicht en lichaamsbehandelingen.

De verkopende ondernemer wenst na twintig jaar het eigendom over te dragen. De huidige ondernemer wil meer tijd gaan besteden aan andere (zakelijke) activiteiten.


Onderscheidend vermogen

De beauty salon beschikt over een nagellounge met vier tafels voor nagelbehandelingen, een pedicure lounge met twee plaatsen voor cosmetische pedicure, een behandelplaats voor wimper extensions, twee plaatsen voor korte schoonheidsbehandelingen, een separate behandelkamer voor uitgebreide schoonheidsbehandelingen en ruimten voor visagie en workshops.

De beauty salon is gevestigd in een prachtig en modern ingericht huurpand.


Overig

De verkoper wenst bij voorkeur het volledige belang (100%) te verkopen.

De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een aandelentransactie, waarbij u eigenaar wordt van (een deel van) de aandelen van de onderneming.

Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. De bijzondere inrichting leent zich uitstekend als concept store in een franchise concept. Het onderneming is ook interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.