Profiel nr. 65163

Facilitair dienstverlener gericht op nichemarkt

20/12/2017 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Zakelijke dienstverlening

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

10 - 25

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

500.000 - 1.000.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Activiteiten van het bedrijf

Huidige activiteiten
Verzorgen van de uitbesteding van huismeesterdiensten, conciërgediensten, total facility services, facility management, facility servicedesk, gebouwbeheer en projectmanagement voor huisvesting, facilitair, verhuizingen en vastgoed bij onderwijs, overheid en bedrijven.


Overig

Voor een jonge en groeiende facilitair dienstverlener met een sterke positie in het onderwijs alsmede bij VVE's, zijn wij op zoek naar partijen die zich willen aansluiten of ter overname zijn.

Onze opdrachtgever
De organisatie biedt integrale dienstverlening op het gebied van facility, huisvesting en hospitality met een focus op onderwijs en detacheert zowel operationeel facilitair personeel als professionals. Tevens bieden zij de mogelijkheid om het facilitair beheer geheel of gedeeltelijk uit te besteden.

Huidige activiteiten
Verzorgen van de uitbesteding van huismeesterdiensten, conciërgediensten, total facility services, facility management, facility servicedesk, gebouwbeheer en projectmanagement voor huisvesting, facilitair, verhuizingen en vastgoed bij onderwijs, overheid en bedrijven.

Toegevoegde waarde
Onder meer verdiepen of verbreden van de flexpool, aandacht voor (ondersteunende) it-diensten naar de klant (eigen facilitair managementinformatiesysteem), buddy-systeem voor vervanging en sparren medewerkers, interne training van medewerkers.

Ambitie
De ambitie die is geformuleerd lijkt lastig realiseerbaar met enkel autonome groei. Derhalve wordt additioneel uitgezien naar schaalvergroting middels overnames/participaties. Doelstelling is om binnen enkele jaren de omzet te verdubbelen. Profiel gezocht bedrijf Vergelijkbare onderneming met andere afnemersgroep dan wel een onderneming met hoofdzakelijk opdrachtgevers in het onderwijs, met nadruk op een ander dienstenpakket. Bijvoorbeeld sterk gericht op gebouwbeheer, OOP of financieel/administratieve functies. Schoonmaakbedrijven hebben niet de interesse, met uitzondering van bijvoorbeeld gespecialiseerde bedrijven in de scholen- of kantorenmarkt.

Cultuur
Betrouwbaar, professioneel, informele werksfeer, betrokken, gastvrijheid, servicegericht, flexibel, klant centraal. Regio vestiging Nederland.

Type klanten
Onderwijsinstellingen dan wel bedrijfsmatige relaties waar vastgoed en/of invulling van flexdiensten een rol spelen.

Grootte
Gedacht wordt aan bedrijven met een omzet tussen € 500.000 - € 1.500.000.

Levensfase
Organisatie en mensen moeten verder ontwikkeld en uitgebouwd kunnen worden voor (versnelde) groei. Indien gewenst is het bespreekbaar dat de huidige ondernemer/eigenaar langere tijd verbonden blijft. Voor meer informatie over dit bedrijfsprofiel vragen wij u te reageren en dan nemen wij contact met u op.