Profiel nr. 64513

Administratiekantoor Midden- en Zuid Limburg

15/12/2017 Geplaatst

Gevestigd in

Limburg

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Accountancy, administratie en belastingadvies

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiƫle informatie

Omzet indicatie

100.000 - 250.000

Indicatie overnamebedrag

100.000 - 250.000

Resultaat voor belasting

0 - 100.000


Activiteiten van het bedrijf
Goedlopend administratiekantoor in Zuid Limburg zoekt een soortgelijk kantoor voor overname. Een eventuele fusie is ook bespreekbaar.

Onderscheidend vermogen
Er is een redelijk groot bestand aan particuliere klanten. Het kantoor is gevestigd in een eigentijds en representatief pand met voldoende parkeergelegenheid. Het is een ideale propositie voor een organisatie welke net als onze opdrachtgever minder kwetsbaar wil zijn en vanuit gezamelijke krachten een groeispurt wil maken.

Overig

De omvang van de fusiepartner is bij voorkeur gelijkgroot (maximaal 300k omzet) aan zoekende partij en is bij voorkeur gevestigd maximaal 200 kilometer van Maastricht in een wijde lijn richting Amsterdam. De klanten van zoekende partij zijn voornamelijk MKB-bedrijven.

Het is ook een uitgelezen kans voor kantooreigenaren die hun eigen kantoor willen staken en overdragen maar nog een paar jaar willen blijven (mee)werken. Onze opdrachtgever staat hier zeer welwillend tegenover. Zowel organisaties die de automatiseringsslag al hebben gemaakt, danwel die deze nog moeten maken worden uitgenodigd te reageren.