laatst bijgewerkt op: 28-04-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


WERKKAPITAAL VOOR TRAININGS- EN COACHINGBUREAU ZUID-WEST NL

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
54999 27-06-2012 Dienstverlening Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 1.000.000 - € 2.500.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Werkkapitaal gezocht voor onderneming in GGZ en zakelijk trainingsbureau. De onderneming kent een jaarlijkse omzet van 1-2 miljoen euro en werkt voor professionele opdrachtgevers, zoals bedrijven, scholengemeenschappen en semi-overheid en daarnaast particulieren geestelijke gezondheidszorg. Het personeelsbestand bestaat uit circa 10-20 personen, met een grote mate van expertise. Het bedrijf heeft veel vaste relaties en een goede reputatie in de branche.

Omzetrange afgelopen jaren: 1.000.000 € 2.000.000 euro
Regio: West / Zuid-West Nederland
Aantal personeelsleden: 10-20

De onderneming is de afgelopen 3 jaren winstgevend en is op zoek naar uitbreiding van het werkkapitaal. Gezocht wordt een venture capitalist voor het versterken van werkkapitaal groot ca. 300k. De gezochte partij kan dezelfde activiteiten ontplooien, maar dit is niet noodzakelijk.

Omschrijving
De onderneming heeft een zeer professionele trainingslocatie, gericht op de zakelijke markt en is daarnaast gespecialiseerd in psychologie 1e lijn, coaching en trainingstrajecten voor de particuliere gezondheidsmarkt. Er is een sterke orderportefeuille voorhanden en de organisatie wordt gekenmerkt door een professionele aanpak en coaching aanpak met een zeer ervaren management. De onderneming is actief op locaties verdeeld over West / Zuid-West Nederland. De onderneming beschikt over de vereiste certificeringen.

Marktsegment
De onderneming is voor een groot deel actief als trainingsbureau met coaching naar de zakelijke markt en veiligheidstrainingen en daarnaast actief in de markt van de particuliere GGZ. De klanten zijn zeer divers te noemen en variëren van particulieren tot het MKB-bedrijf tot grote nationaal & internationaal opererende organisaties, semi-overheidsinstanties en scholengemeenschappen.

Historie
De onderneming bestaat al ruim 20 jaar en is begonnen als een dienstverlenend bedrijf, gespecialiseerd in psychologische hulpverlening aan volwassenen en kinderen, bedrijfsopleidingen, arbeidsbemiddeling, coaching en trainingen met als belangrijkste verzorgingsgebied West/ Zuid-West Nederland.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29