Profiel nr. 103994

Succesvolle voormalig ondernemer zoekt productie- en/of handelsbedrijf

21/06/2022 Geplaatst

Gevestigd in

Meerdere regio’s mogelijk

Algemene informatie

Branche

Meerdere branches

Soort bedrijf

Meerdere opties

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

> 50

Type koper

MBI kandidaat


Financiële informatie

Omzet indicatie

2.500.000 - > 5.000.000

Indicatie overnamebedrag

0 - > 5.000.000

Resultaat voor belasting

0 - > 5.000.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Het bedrijf is in de basis gezond en heeft een begrijpelijk product. Kwaliteit, eigen identiteit en persoonlijke aandacht zijn belangrijke pijlers en onderscheidende waarden voor het bedrijf. Een familiebedrijf behoort zeker tot de mogelijkheden. Bereid om met de bestaande aandeelhouder meerjarig samen te werken om de onderneming verder te brengen. 


Activiteiten van het bedrijf

Lang actief geweest in eigen onderneming. Na succesvolle overname op zoek naar een nieuwe uitdaging. Eerlijk, energiek, zeer gedreven, hardwerkend en positief. Handelt informeel, maar wel resultaatgericht. Heeft betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Ambitieus, wil graag zijn capaciteiten gebruiken om te bouwen aan een succesvolle onderneming. Een ondernemer met een eigen, herkenbare identiteit. Doet dit niet zonder een toegewijd team. 


Onderscheidend vermogen
  • Verandering, professionalisering en groei van mens en organisatie.
  • Generalist met focus op resultaten in de ruimste zin van het woord. Is in staat problemen op te lossen en structuur aan te brengen. No-nonsense en proactief.
  • Teamspeler die met veel enthousiasme en drive samen met een team toegewijde medewerkers het bedrijf naar grotere hoogte wil brengen.