ViaMensa

ViaMensa

Over ViaMensa

ViaMensa is dé dienstverlener als het gaat om re-integratie, ziekteverzuim beheersing, burn-out begeleiding, consultancy rond verzuimpreventie en het bevorderen van vitaliteit. ViaMensa zet haar succes, passie, ambitie, kennis en kunde in om Nederland te voorzien van een succesvolle aanpak bij ziekteverzuim. Geen paarse krokodillen en eilandjes binnen onze organisatie, maar korte lijnen, maatwerk, snel reageren en passende oplossingen bieden. Vanuit de regio West-Nederland werken wij inmiddels voor zo’n zestig opdrachtgevers (van MKB tot multinational). Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van spoor 2 begeleiding, arbeidsdeskundig advies, casemanagement verzuimbegeleiding- en preventie, re-integratie advies, coaching en psychologisch advies. Alle ViaMensa professionals en dus ook franchisenemers dragen bij aan onderstaande missie.

Onze missie

Samen kunnen we een gezondere en gemotiveerdere Nederlandse werkomgeving creëren! Wij geloven dat gezond en met motivatie je werk kunnen doen de sleutel is tot succes op de werkvloer en dragen hieraan bij door werkgevers en werknemers op de juiste wijze te coachen, adviseren en begeleiden. 

Onze ideale franchisenemer:

Wij ambiëren ca. 20 regionale franchisevestigingen op belangrijke locaties in het hele land. Alle vestigingen hebben een werkgebied (met een diameter van 40 km.) om grote Nederlandse plaatsen, waaronder: Alkmaar, Utrecht, Almere, Lelystad, Vlissingen/Middelburg, Den Bosch, Breda, Eindhoven, Roermond, Maastricht, Leeuwarden, Groningen, Zwolle, Nijmegen, Apeldoorn etc. Dit is een uitdagende stap voor ons. Onze toewijding, transparantie, tomeloze inzet en duurzame samenwerking heeft ons tot een vooraanstaande naam gemaakt in de branche en die willen wij uiteraard behouden. Net als de afgelopen jaren, zien wij een toename in ziekteverzuim en een afname van kwaliteit in dienstverlening door arbodiensten. ViaMensa bevindt zich -naast haar onderscheidende aanpak- dus in een groeimarkt. Dé kans voor ambitieuze ondernemers om hierin te participeren. 

We zoeken dus echt ondernemers, bij voorkeur met affiniteit en/of expertise in de branche van (verzuim) advies, met de ambitie om mee te bouwen aan ons merk. Uiteraard met de juiste ondersteuning, faciliteiten, expertise en opleiding van onze kant. Wij gooien niemand in het diepe. Via deze links, krijg je meer informatie over:

1: Onze organisatie: https://viamensafranchise.nl
2: Onze ideale franchisenemer: https://viamensa.nl/wp-content/uploads/video/viamensa-franchise.mp4

Mocht de animatie van het ideale franchisenemer profiel jou voldoende aanspreken, dan gaan wij graag op korte termijn het gesprek met jou aan! Om dit proces optimaal en professioneel te laten verlopen, krijgen wij ondersteuning van de franchiseadviseur.


Ons netwerk in cijfers

 • Datum oprichting: 2020
 • Aantal vestigingen: Nog niet van toepassing
 • Contractduur: 5 jaar
 • Facturatie: Maandelijks
 • Entreefee: € 17.500,-
 • Overige fee: 25% over de bruto omzet
 • Verwachte opbrengst: € 175.000,- in jaar 1 en € 200.000,- in jaar 2
Contact met deze formule
ViaMensa
Heemraadssingel 167
 
3022 CG Rotterdam
Contact met deze formule

Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.