ActionCOACH

ActionCOACH

ActionCOACH is al meer dan 25 jaar de wereldwijde nummer 1 in zakelijke Business Coaching. Wij hebben een aanpak ontwikkeld die werkt, en met een netwerk van 1000+ Business Coaches weten wij ook hoe je een succesvol business coaching bedrijf opzet.
Ben je ambitieus en op zoek naar een bewezen bedrijfsformule in de professionele zakelijke dienstverlening? Ontdek alle voordelen die wij te bieden hebben. 
 

Waarom ActionCOACH

Wij heten ActionCOACH omdat alleen actie tot resultaten leidt. Onze aanpak is resultaatgericht en bewezen succesvol. Onze interne Business Coaching Academy leidt coaches op in onze methode en werkwijze, er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en het delen van ‘best practices’ door de internationale community van coaches. 
 

Benut je ervaring om anderen te helpen door als partner samen te werken met ActionCOACH

Als franchisepartner krijg je de kans bedrijven en levens te transformeren door je klanten te coachen om hun winst te verhogen, krachtige systemen te ontwikkelen en een sterk team op te bouwen. Je wordt de sparring partner van de ondernemer die hem helpt zijn persoonlijke en zakelijke doelen te realiseren.

Vanuit een regionaal ActionCOACH kantoor bouw je jouw business coaching bedrijf uit met een team van coaches. Je kunt een scala van coachingdiensten aanbieden, uiteenlopend van individuele coaching tot groepscoachingprogramma’s, wat het mogelijk maakt zowel kleine als middelgrote ondernemingen te helpen groeien.

Met jouw ActionCOACH Business Coaching bedrijf ga je werken met MKB-ondernemers en hun team.
Er zit enorm veel onbenutte potentie in het MKB. Veel ondernemers hebben het te druk en komen door de waan van de dag niet toe aan het werken aan de écht belangrijke zaken voor hun bedrijf.
Hierdoor groeien ze niet en blijven ze in feite in een kringetje ronddraaien. Het ontbreekt ze vaak aan de benodigde kennis, aan een bekwame ‘sparring partner’ en aan iemand die ze helpt helderheid te scheppen in hun doelen.

Door heldere doelen te vertalen naar concrete actieplannen, en als coach te begeleiden en te ondersteunen bij de uitvoering daarvan, kunnen ondernemers enorme sprongen voorwaarts maken. Meetbare sprongen, want zeker in het MKB geldt dat iedere investering zich moet terugverdienen.

Het werk als Business Coach geeft enorm veel voldoening. Je geeft ondernemers hun leven terug door ze te helpen hun bedrijf goed te laten draaien. 
 

Interessant verdienmodel

Business coaching is een vorm van zakelijke dienstverlening die zich kenmerkt door uitstekende tarieven, lage kosten en lange klantrelaties. Met het bewezen business model van ActionCOACH kun je een succesvolle onderneming in de professionele zakelijke dienstverlening opbouwen. Met een kantoor, binnen een exclusief verzorgingsgebied met een team van coaches onder jouw hoede, waarbij jij de eigenaar/managing partner bent. 

 

Wat bieden wij onze franchisepartners:

 • Hoge marges en hoge gemiddelde tarieven per uur
 • Exclusieve klantgarantie op resultaten in 17 weken 
 • Coaching verdient zichzelf terug in doorgaans 8  tot 16 weken
 • Meer dan 3500 zakelijke tools en oplossingen om alle onderdelen van de bedrijven van je klanten te verbeteren en optimaliseren
 • Werk met klanten direct aan top line, bottom line en balans van hun ondernemingen
 • Een exclusief geografisch verzorgingsgebied
 • Bewezen verkoopproces 
 • Snel en effectief impact
 • Recessiebestendig - Bedrijfseigenaren hebben ActionCOACH nodig in een zwakke economie en willen een ActionCOACH in een sterke economie
 • Klanten ervaren een rendement van 500-1000% door te investeren in een ActionCOACH
 • Transactioneel en transformationeel
 • Word de leider in jouw zakelijke gemeenschap
 

Ons netwerk in cijfers

Datum oprichting: 1993
Land van oorsprong:  Australië
Contract duur: 10 jaar
Entreefee: € 59.500
Franchisevestigingen: 10 (7 in Nederland, 3 in Vlaanderen)
Internationale vestigingen: 1000+

Contact met deze formule
ActionCOACH
1e Hogeweg 198
 
3701 HL Zeist
Contact met deze formule

Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

  Beschikbaar eigen vermogen

  Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.