Profile number 72388

Baby- & peuterkleding label met webshop

01/10/2019 Date added

Located in

The Netherlands

General information

Sector

Retail non-food

Type of company

Webshop

Legal entity

Private limited company

Type of transaction

To be determined

Life phase enterprise

Growing

Employees in FTE

< 5

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition


Financial information

Turnover last financial year

€ 0 - € 100.000

Asking price

€ 0 - € 100.000

Earnings before taxes

Confidential


Company activities

De onderneming en het label hebben veel potentie. De USP’s zorgen voor het onderscheidend vermogen. De combinatie van biologisch katoen, Dutch Design, een perfecte pasvorm, zijdezachte stoffen en een premium kwaliteit is uniek. Belangrijke kernwaarden voor het concept zijn: kwaliteit, flexibiliteit, authenticiteit en service. De groei komt voort uit verbeterde online en offline zichtbaarheid en uitbreiding van kanalen en segmenten. Het concept, product en de onderneming staan als een huis.  De ondernemers zijn nog steeds razend enthousiast over het label, maar ze groeien mee met de leeftijd van hun kinderen en zijn tot de conculsie gekomen dat ze zich niet meer ten volle kunnen richten op het label.


Other

De onderneming, de producten en mooi vormgegeven webshop zijn volledig operationeel. Het is een uitgelezen mogelijkheid voor een MBI kandidaat met de ambitie een eigen label in kleding te hebben. Het betreft de ideale basis voor verdere uitbouw van het label en de onderneming. Tevens is het label uitermate geschikt voor een strategische partij welke het label onder haar reeds bestaande activiteiten kan onderbrengen en verder uitbouwen.   

De ondernemers willen dit mooie label graag overdragen aan een bevlogen opvolger die het label voort kan zetten. De overnamesom is zeer redelijk en daarom eens te meer een hele mooie kans voor een starter/MBI kandidaat.   

Indien interesse neem dan contact met ons op voor meer informatie en de procedure.  


Baby- & peuterkleding label met webshop
Region
The Netherlands
Sector
Retail non-food
Type
For sale
Turnover
0 - 100.000
Overname
0 - 100.000

This profile has been put on-hold by the user. It cannot be responded to at this time.