01/10/2019 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

Detailhandel Non-Food

Soort bedrijf

Webwinkel

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 0 - € 100.000

Indicatie overnamebedrag

€ 0 - € 100.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Activiteiten van het bedrijf

De onderneming en het label hebben veel potentie. De USP’s zorgen voor het onderscheidend vermogen. De combinatie van biologisch katoen, Dutch Design, een perfecte pasvorm, zijdezachte stoffen en een premium kwaliteit is uniek. Belangrijke kernwaarden voor het concept zijn: kwaliteit, flexibiliteit, authenticiteit en service. De groei komt voort uit verbeterde online en offline zichtbaarheid en uitbreiding van kanalen en segmenten. Het concept, product en de onderneming staan als een huis.  De ondernemers zijn nog steeds razend enthousiast over het label, maar ze groeien mee met de leeftijd van hun kinderen en zijn tot de conculsie gekomen dat ze zich niet meer ten volle kunnen richten op het label.


Overig

De onderneming, de producten en mooi vormgegeven webshop zijn volledig operationeel. Het is een uitgelezen mogelijkheid voor een MBI kandidaat met de ambitie een eigen label in kleding te hebben. Het betreft de ideale basis voor verdere uitbouw van het label en de onderneming. Tevens is het label uitermate geschikt voor een strategische partij welke het label onder haar reeds bestaande activiteiten kan onderbrengen en verder uitbouwen.   

De ondernemers willen dit mooie label graag overdragen aan een bevlogen opvolger die het label voort kan zetten. De overnamesom is zeer redelijk en daarom eens te meer een hele mooie kans voor een starter/MBI kandidaat.   

Indien interesse neem dan contact met ons op voor meer informatie en de procedure.  


Baby- & peuterkleding label met webshop
Regio
Nederland
Branche
Detailhandel Non-Food
Type
Te koop aangeboden
Omzet
0 - 100.000
Overname
0 - 100.000

Dit profiel is door de gebruiker On-hold geplaatst. Er kan op dit moment niet op gereageerd worden.