Profile number 68104

Fullservice grafimediabedrijf in Brabant

04/12/2019 Date added

Located in

Noord-Brabant

General information

Sector

Engineering

Type of company

Graphics

Legal entity

Private limited company

Type of transaction

Shares

Life phase enterprise

Growing

Employees in FTE

10 - 25

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition
  • Investor


Financial information

Turnover last financial year

€ 2.500.000 - € 5.000.000

Asking price

To be agreed

Earnings before taxes

Confidential


Company history/background

Al tientallen jaren werkt de onderneming voor opdrachtgevers in heel Nederland. Dat doet zij met overtuiging, met oog voor detail, met een passie voor communicatie en met een gemeende aandacht voor haar omgeving.


Company activities

De onderneming is een partner in media voor zowel papier als onlinemedia. Zij wil voor haar opdrachtgevers de voorkeursleverancier zijn van een breed scala aan bedrijfscommunicatie. Zij wil haar opdrachtgevers helpen om hun bedrijf succesvol in de markt te zetten. Dit uit zich concreet in de navolgende productgroepen: offsetdrukwerk, digitaal drukwerk, etiketten, printen en plotten en internet. De omzet over de verschillende productgroepen is grofweg als volgt verdeeld: offsetdrukwerk 60%, etiketten 30% en overige diensten 10%.   


Unique selling points

Klant, service en innovatie gedreven, heldere visie, eigen productiefaciliteiten, vakkennis gericht op offline en online mediaproducties, goede kwaliteit, mentaliteit tot ontzorgen, duurzaamheid in hoog vaandel, zeer plezierig om mee te werken en betrouwbaar.


Other

De overname biedt goede perspectieven voor verschillende soorten kandidaten. Bijvoorbeeld een strategische kandidaat die een vestiging in Brabant ambiërt. Of een strategische koper die de interessante mogelijkheden ziet van etikettenproductie en online activiteiten. Maar de kandidaat kan ook een management buy-in voor ogen hebben om zeflstandig een aantrekkelijke en dynamische grafimedia-onderneming te runnen.  Het betreft een fijn bedrijf met uitstekende perspectieven. 


Fullservice grafimediabedrijf in Brabant
Region
Noord-Brabant
Sector
Engineering
Type
For sale
Turnover
2.500.000 - 5.000.000
Overname
To be agreed