04/12/2019 Geplaatst

Gevestigd in

Noord-Brabant

Algemene informatie

Branche

Industrie

Soort bedrijf

Grafische industrie

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

10 - 25

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 2.500.000 - € 5.000.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Al tientallen jaren werkt de onderneming voor opdrachtgevers in heel Nederland. Dat doet zij met overtuiging, met oog voor detail, met een passie voor communicatie en met een gemeende aandacht voor haar omgeving.


Activiteiten van het bedrijf

De onderneming is een partner in media voor zowel papier als onlinemedia. Zij wil voor haar opdrachtgevers de voorkeursleverancier zijn van een breed scala aan bedrijfscommunicatie. Zij wil haar opdrachtgevers helpen om hun bedrijf succesvol in de markt te zetten. Dit uit zich concreet in de navolgende productgroepen: offsetdrukwerk, digitaal drukwerk, etiketten, printen en plotten en internet. De omzet over de verschillende productgroepen is grofweg als volgt verdeeld: offsetdrukwerk 60%, etiketten 30% en overige diensten 10%.   


Onderscheidend vermogen

Klant, service en innovatie gedreven, heldere visie, eigen productiefaciliteiten, vakkennis gericht op offline en online mediaproducties, goede kwaliteit, mentaliteit tot ontzorgen, duurzaamheid in hoog vaandel, zeer plezierig om mee te werken en betrouwbaar.


Overig

De overname biedt goede perspectieven voor verschillende soorten kandidaten. Bijvoorbeeld een strategische kandidaat die een vestiging in Brabant ambiërt. Of een strategische koper die de interessante mogelijkheden ziet van etikettenproductie en online activiteiten. Maar de kandidaat kan ook een management buy-in voor ogen hebben om zeflstandig een aantrekkelijke en dynamische grafimedia-onderneming te runnen.  Het betreft een fijn bedrijf met uitstekende perspectieven. 


Fullservice grafimediabedrijf in Brabant
Regio
Noord-Brabant
Branche
Industrie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
2.500.000 - 5.000.000
Overname
N.o.t.k.