Profile number 66048

Fabrikant nieuw rietendaken concept

01/10/2018 Date added

Located in

Flevoland

General information

Sector

Construction

Type of company

Other

Legal entity

Private limited company

Type of transaction

Assets / liabilities

Life phase enterprise

Full-grown

Employees in FTE

< 5

Type of buyer

Investor


Financial information

Turnover last financial year

€ 250.000 - € 500.000

Asking price

€ 100.000 - € 250.000

Earnings before taxes

€ 0 - € 100.000


Company history/background

Investeerder gezocht voor rietendakenconcept. Fabrikant van rietendaken.Eigenaar kijkt anders aan tegen rietendaken en heeft een concept bedacht waardoor een rietendak in fabriek gemaakt word. Op maat naar de bouwplaats en niet meer handmatig werken. Bedrijf heeft TUV keuring en innovatieprijzen gewonnen.


Company activities

Productie en verkoop rietendaken


Unique selling points

Bijzonderheden Rietconcept is gepatenteerd en TUV getest. Product is 100% klachtenvrij en het is echt riet! Internationale uitrol is logische stap in de toekomst en de groeipotentie is groot. Besparing arbeidskosten en vervanging vakmanschap.


Other

Beschrijving: Bestaand bedrijf zoekt een investeerder om bedrijf een stap verder te helpen met de ontwikkeling van de rietshingle, een push in onze bekendheid dmv marketing en wellicht een netwerk waarmee we onze omzet kunnen vergroten. Ook willen wij onze productielijn verder professionaliseren. Wij denken ongeveer € 200.000 nodig te hebben, maar dit kan (bij direct succes) ook een deel daarvan zijn. In verschillende tranches op te nemen. Aandelen in het bedrijf behoort tot de mogelijkheden en is bij de juiste investeerder zelfs wenselijk.

Aangeboden belang: De verkoper wenst een minderheidsbelang in de onderneming te verkopen.

Transactievorm: De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een Aandelentransactie, waarbij u aandeelhouder wordt van de huidige onderneming.

Reden voor verkoop: De huidige ondernemer wil verdere groei van de onderneming financieren door een deel van de aandelen te verkopen.


Fabrikant nieuw rietendaken concept
Region
Flevoland
Sector
Construction
Type
For sale
Turnover
250.000 - 500.000
Overname
100.000 - 250.000