01/10/2018 Geplaatst

Gevestigd in

Flevoland

Algemene informatie

Branche

Bouw

Soort bedrijf

Overig

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 250.000 - € 500.000

Indicatie overnamebedrag

€ 100.000 - € 250.000

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Investeerder gezocht voor rietendakenconcept. Fabrikant van rietendaken.Eigenaar kijkt anders aan tegen rietendaken en heeft een concept bedacht waardoor een rietendak in fabriek gemaakt word. Op maat naar de bouwplaats en niet meer handmatig werken. Bedrijf heeft TUV keuring en innovatieprijzen gewonnen.


Activiteiten van het bedrijf

Productie en verkoop rietendaken


Onderscheidend vermogen

Bijzonderheden Rietconcept is gepatenteerd en TUV getest. Product is 100% klachtenvrij en het is echt riet! Internationale uitrol is logische stap in de toekomst en de groeipotentie is groot. Besparing arbeidskosten en vervanging vakmanschap.


Overig

Beschrijving: Bestaand bedrijf zoekt een investeerder om bedrijf een stap verder te helpen met de ontwikkeling van de rietshingle, een push in onze bekendheid dmv marketing en wellicht een netwerk waarmee we onze omzet kunnen vergroten. Ook willen wij onze productielijn verder professionaliseren. Wij denken ongeveer € 200.000 nodig te hebben, maar dit kan (bij direct succes) ook een deel daarvan zijn. In verschillende tranches op te nemen. Aandelen in het bedrijf behoort tot de mogelijkheden en is bij de juiste investeerder zelfs wenselijk.

Aangeboden belang: De verkoper wenst een minderheidsbelang in de onderneming te verkopen.

Transactievorm: De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een Aandelentransactie, waarbij u aandeelhouder wordt van de huidige onderneming.

Reden voor verkoop: De huidige ondernemer wil verdere groei van de onderneming financieren door een deel van de aandelen te verkopen.


Fabrikant nieuw rietendaken concept
Regio
Flevoland
Branche
Bouw
Type
Te koop aangeboden
Omzet
250.000 - 500.000
Overname
100.000 - 250.000