Profile number 104778

Platforms met online instructies

27/12/2022 Date added

Located in

The Netherlands

General information

Sector

Service industry

Type of company

Business services

Legal entity

Private limited company

Type of transaction

To be determined

Life phase enterprise

Phasing out

Employees in FTE

< 5

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition
  • Investor


Financial information

Turnover last financial year

€ 0 - € 100.000

Asking price

To be agreed

Earnings before taxes

€ 0 - € 100.000


Company history/background

Door bereiken van pensioen leeftijd verkoop van 2 ontwikkelde platforms en content. Platform 1 met e-trainingen BHV, VCA-B, VCA-VOL, ATEX en ATEX operatie. Het platform faciliteert o.a. inschrijvingen van deelnemers, deel van het platform ter beschikking stellen aan opleiders en/of aan opdrachtgevers om resultaten van hun ingeschreven cursisten/medewerkers te kunnen monitoren. Deelnemers kunnen ‘bewijs van deelname’ printen en/of bewaren bij positief resultaat van proefexamen(s) of eindtoetsen. Inbegrepen zijn o.a.  Alle bronbestanden om zelf aanpassingen in de trainingen te kunnen uitvoeren. Materiaal zoals foto’s, illustraties, films etc. wat in de producties is gebruikt en meer. Indien gewenst uitleg hoe systeem te gebruiken (is gebruiksaanwijzing in platform aanwezig)    

Platform 2 is in eerste instantie speciaal gericht op de (chemische) industrie.
Het platform kan bv. poort- en/of andere safety programma’s aanbieden.
Dit platform wordt op licentiebasis als maatwerk platform door bedrijven gebruikt en biedt een aantal interessante features. Meer informatie na contact.


Company activities

I.v.m. bereiken pensioenleeftijd enkele jaren terug afgebouwd tot 0 werknemers. De B.V. kan in zijn geheel worden overgenomen, maar de voorkeur gaat uit om alleen de beide platforms over te nemen. Platform 1 is direct inzetbaar met de vermeldde programma's. Platform 2 wordt als maatwerk op licentiebasis per bedrijf samengesteld en heeft een geregistreerde merknaam. Meer info na contact. 


Other

Ideaal voor bedrijf wat al affiniteit heeft met (chemische) industriële bedrijven bv. bij audits, instructies e.d. en activiteiten wil uitbreiden. Mogelijk ook interessant voor bedrijf wat fysieke trainingen geeft en dit met online instructies wil uitbreiden. Maar ook bedrijf wat al met online leren bekend is en met een direct inzetbaar platform met programma's wil uitbreiden. Er zijn gebruikers die ook meegenomen kunnen worden bij verkoop. 


Platforms met online instructies
Region
The Netherlands
Sector
Service industry
Type
For sale
Turnover
0 - 100.000
Overname
To be agreed