Profile number 102713

Moderne grafimedia onderneming

11/03/2021 Date added

Located in

Zuid-Nederland

General information

Sector

Engineering

Type of company

Graphics

Legal entity

Private limited company

Type of transaction

To be determined

Life phase enterprise

Full-grown

Employees in FTE

10 - 25

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition
  • Investor


Financial information

Turnover last financial year

€ 2.500.000 - € 5.000.000

Asking price

To be agreed

Earnings before taxes

Confidential


Company history/background

Onze opdrachtgever is een middelgrote grafimedia-onderneming in Brabant. Het betreft een vooraanstaand bedrijf met een respectabele geschiedenis. De omzet die ruim 3 miljoen euro bedraagt, wordt met 20 werknemers gerealiseerd.


Company activities

De onderneming richt zich op een breed assortiment mediaproducties, zoals huisstijldrukwerk, reclame - en promotiedrukwerk. Daarnaast is zij bijzonder sterk op het gebied van fulfilment en logistiek.


Unique selling points

De onderneming kent een stabiele en representatieve groep opdrachtgevers. Die opdrachtgevers worden gekenmerkt door een grote diversiteit en spreiding: van MKB-bedrijven tot corporate organisaties en overheidsbedrijven.


Other

Er wordt gedacht aan een aandelentransactie gecombineerd met een activatransactie om de overname licht en eenvoudig te houden.

De overname biedt uitstekende mogelijkheden voor een overnamekandidaat die al een (grafimedia) infrastructuur heeft. Door de activiteiten te integreren zijn er grote besparingsmogelijkheden mogelijk. Zoals besparingen op het  gebied van huisvesting, productiemiddelen en personeel.

Ook voor een managementbuy-in kandidaat die de activiteiten op de huidige locatie wil doorzetten zijn er goede mogelijkheden.


Moderne grafimedia onderneming
Region
Zuid-Nederland
Sector
Engineering
Type
For sale
Turnover
2.500.000 - 5.000.000
Overname
To be agreed