11/03/2021 Geplaatst

Gevestigd in

Zuid-Nederland

Algemene informatie

Branche

Industrie

Soort bedrijf

Grafische industrie

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

10 - 25

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 2.500.000 - € 5.000.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Onze opdrachtgever is een middelgrote grafimedia-onderneming in Zuid-Nederland. Het betreft een vooraanstaand bedrijf met een respectabele geschiedenis. De omzet die ruim 3 miljoen euro bedraagt, wordt met 20 werknemers gerealiseerd.


Activiteiten van het bedrijf

De onderneming richt zich op een breed assortiment mediaproducties, zoals huisstijldrukwerk, reclame - en promotiedrukwerk. Daarnaast is zij bijzonder sterk op het gebied van fulfilment en logistiek.


Onderscheidend vermogen

De onderneming kent een stabiele en representatieve groep opdrachtgevers. Die opdrachtgevers worden gekenmerkt door een grote diversiteit en spreiding: van MKB-bedrijven tot corporate organisaties en overheidsbedrijven.


Overig

Er wordt gedacht aan een aandelentransactie gecombineerd met een activatransactie om de overname licht en eenvoudig te houden.

De overname biedt uitstekende mogelijkheden voor een overnamekandidaat die al een (grafimedia) infrastructuur heeft. Door de activiteiten te integreren zijn er grote besparingsmogelijkheden mogelijk. Zoals besparingen op het  gebied van huisvesting, productiemiddelen en personeel.

Ook voor een managementbuy-in kandidaat die de activiteiten op de huidige locatie wil doorzetten zijn er goede mogelijkheden.


Mooie grafimedia onderneming
Regio
Zuid-Nederland
Branche
Industrie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
2.500.000 - 5.000.000
Overname
N.o.t.k.