Profile number 101924

Retailondernemer woninginrichting

01/09/2020 Date added

Located in

The Netherlands

General information

Sector

Retail non-food

Type of company

Furniture store

Legal entity

Private limited company

Type of transaction

Assets / liabilities

Life phase enterprise

Growing

Employees in FTE

5 - 10

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition
  • Investor


Financial information

Turnover last financial year

€ 500.000 - € 1.000.000

Asking price

To be agreed

Earnings before taxes

€ 100.000 - € 250.000


Company history/background

Sinds 1982 is dit landelijk bekende franchiseconcept actief op de Nederlandse markt met momenteel 18 vestigingen. Sinds de start wordt er een actief assortiment geboden dat specifiek is afgestemd op mensen die actueel en jong willen wonen.

Inmiddels is de formule flink doorontwikkeld en is er aansluiting gezocht bij een grote inkoopcoöperatie. Afgelopen jaar is er veel aandacht geweest door conceptontwikkelingen (o.a. in de look-and-feel) en is er een nieuwe omni-channel strategie uitgerold.  


Company activities

Duidelijkheid, inspirerend en prikkelend! Dat typeert de organisatie. De organisatie gelooft er sterk in dat mensen in het drukke, gehaaste dagelijkse leven behoefte hebben aan een woninginrichtings-partner. U biedt daarom het levensgevoel van ‘Homemade Happiness’; ruimte om te wonen, werken, koken en slapen, te ademen, te genieten en samen te komen.


Unique selling points

De centrale organisatie is verantwoordelijk voor het formulemanagement, styling, inkoop/collectioneren, marketing/communicatie, automatisering, opleidingen en advisering rond diverse bedrijfsaspecten. Als franchisenemer blijft u zelfstandig ondernemer en verantwoordelijk voor samenstellen van uw assortiment, lokale promotie en de tevredenheid van uw klanten.


Other

Wij zoeken franchisenemers die in samenwerking met ons een nieuwe locatie openen, met name in de grotere steden en op woonboulevards. 

Hiervoor heb je de nodige retailervaring en een ondernemersgeest voor nodig.   


Retailondernemer woninginrichting
Region
The Netherlands
Sector
Retail non-food
Type
For sale
Turnover
500.000 - 1.000.000
Overname
To be agreed