Profile number 101882

Uniek e-platform voor werkzoekenden

25/08/2020 Date added

Located in

The Netherlands

General information

Sector

IT service

Type of company

Website

Legal entity

Private limited company

Type of transaction

Shares

Life phase enterprise

Starting

Employees in FTE

0

Type of buyer

  • Strategic acquisition
  • Investor


Financial information

Turnover last financial year

Confidential

Asking price

€ 0 - € 100.000

Earnings before taxes

Confidential


Company history/background

Onze opdrachtgever biedt een uniek platform voor starters, ZZP-ers, freelancers en werkzoekenden die zichzelf willen redden op de arbeidsmarkt. Hiertoe is een zeer onderscheidend webplatform ontwikkeld. Zij streven ernaar om elk jaar vele samenwerkingsverbanden tot stand te brengen en hiermee de werkgelegenheid bevorderen. Dit unieke concept stimuleert het ondernemerschap. Het platform is een soort van “dating site” voor werkzoekenden en ZZP’ers die samen willen ondernemen. Door kennis en financiële middelen te delen worden de drempels om te kunnen ondernemen lager. Via het platform komen onderlinge samenwerkingen via een match tot stand.

De ondernemer is de drijvende kracht en staat klaar om het platform te lanceren en tot een daverend succes te laten geworden. Om hem heen staat een hoogopgeleid team van specialisten, waaronder een applicatiebouwer voor de (door)ontwikkeling van het platform, een fiscalist, marketeer en journalist, en wordt er gewerkt aan de verdere branding van een nationaal geregistreerd handelsmerk.


Company activities

De ondernemer is de bedenker en drijvende kracht achter dit unieke concept dat samen met  subsidies van twee partijen tot stand is gekomen. Na een projectperiode van een jaar is gemeten dat het platform ruim 27.000 bezoekers heeft geteld. Hiermee wordt aangetoond dat het platform interessant kan zijn voor met name verzekeringsmaatschappijen en/of spelers die zich nu bewegen op de arbeidsmarkt.


Unique selling points

Coronacrisis

We staan tijdens deze coronacrisis voor een grote uitdaging. Het aantal mensen dat geen werk heeft zal snel toenemen en het aantal zzp’ers die het niet gaan redden loopt nu al sterk op. Dit platform biedt de mogelijkheid om zelf je werktoekomst te bepalen.


Other

Voor verdere lancering van dit platform zoeken wij een partij die meerwaarde van dit platform kan combineren met haar eigen bedrijfsactiviteiten. Hierbij meegenomen dat het platform maandelijks duizenden bezoekers kan tellen.

 

De overdracht van het webplatform inclusief alle rechten is bespreekbaar.


Uniek e-platform voor werkzoekenden
Region
The Netherlands
Sector
IT service
Type
For sale
Turnover
Confidential
Overname
0 - 100.000

This profile has been put on-hold by the user. It cannot be responded to at this time.