25/08/2020 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

ICT-Dienstverlening

Soort bedrijf

Platform / website

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Startend

Aantal medewerkers (in FTE)

0

Type koper

  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

€ 0 - € 100.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Onze opdrachtgever biedt een uniek platform voor starters, ZZP-ers, freelancers en werkzoekenden die zichzelf willen redden op de arbeidsmarkt. Hiertoe is een zeer onderscheidend webplatform ontwikkeld. Zij streven ernaar om elk jaar vele samenwerkingsverbanden tot stand te brengen en hiermee de werkgelegenheid bevorderen. Dit unieke concept stimuleert het ondernemerschap. Het platform is een soort van “dating site” voor werkzoekenden en ZZP’ers die samen willen ondernemen. Door kennis en financiële middelen te delen worden de drempels om te kunnen ondernemen lager. Via het platform komen onderlinge samenwerkingen via een match tot stand.

De ondernemer is de drijvende kracht en staat klaar om het platform te lanceren en tot een daverend succes te laten geworden. Om hem heen staat een hoogopgeleid team van specialisten, waaronder een applicatiebouwer voor de (door)ontwikkeling van het platform, een fiscalist, marketeer en journalist, en wordt er gewerkt aan de verdere branding van een nationaal geregistreerd handelsmerk.


Activiteiten van het bedrijf

De ondernemer is de bedenker en drijvende kracht achter dit unieke concept dat samen met  subsidies van twee partijen tot stand is gekomen. Na een projectperiode van een jaar is gemeten dat het platform ruim 27.000 bezoekers heeft geteld. Hiermee wordt aangetoond dat het platform interessant kan zijn voor met name verzekeringsmaatschappijen en/of spelers die zich nu bewegen op de arbeidsmarkt.


Onderscheidend vermogen

Coronacrisis

We staan tijdens deze coronacrisis voor een grote uitdaging. Het aantal mensen dat geen werk heeft zal snel toenemen en het aantal zzp’ers die het niet gaan redden loopt nu al sterk op. Dit platform biedt de mogelijkheid om zelf je werktoekomst te bepalen.


Overig

Voor verdere lancering van dit platform zoeken wij een partij die meerwaarde van dit platform kan combineren met haar eigen bedrijfsactiviteiten. Hierbij meegenomen dat het platform maandelijks duizenden bezoekers kan tellen.

 

De overdracht van het webplatform inclusief alle rechten is bespreekbaar.


Uniek e-platform voor werkzoekenden
Regio
Nederland
Branche
ICT-Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
0 - 100.000

Dit profiel is door de gebruiker On-hold geplaatst. Er kan op dit moment niet op gereageerd worden.