Profile number 101042

Caravan- en Camperbedrijf

03/02/2020 Date added

Located in

Limburg

General information

Sector

Retail non-food

Type of company

Car dealer, service station

Legal entity

Private limited company

Type of transaction

Assets / liabilities

Life phase enterprise

Full-grown

Employees in FTE

10 - 25

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition


Financial information

Turnover last financial year

€ 2.500.000 - € 5.000.000

Asking price

€ 1.000.000 - € 2.500.000

Earnings before taxes

Confidential


Company history/background

De onderneming is ca. 30 jaar geleden opgericht door de huidige eigenaar. Stap voor stap is het bedrijf gegroeid naar de huidige omvang. De branche profiteert nu van een goede conjunctuur en een hoog consumenten vertrouwen.


Company activities

Men houdt zich bezig met verkoop van nieuwe en gebruikte campers, caravans en vouwwagens. Daarnaast voert men een uitgebreid assortiment accessoires en campingartikelen. Er zijn afspraken met een aantal fabrikanten over dealerschappen. Men beschikt over een goed uitgeruste werkplaats ten behoeve van onderhoud en reparatie. Tevens is er een verhuurafdeling. 

De onderneming is in haar bedrijfstak een toonaangevende partij en is gevestigd in Limburg. Voor ondernemers uit de automotive die een zijstap overwegen is dit een ideale mogelijkheid, ook andere geïnteresseerden worden natuurlijk uitgenodigd om te reageren.


Unique selling points

De onderneming opereert vanuit een mooi bedrijfspand met een grote showroom inclusief een buitenterrein. Het pand is te koop maar huur is zeker ook bespreekbaar. Het bedrijf is gevestigd op een keurig bedrijvenpark vlakbij een tweetal autosnelwegen. 


Other

Reden van verkoop is dat de ondernemer nog een keer de bakens wil verzetten en een geheel andere activiteit wil opstarten. Het gaat om een activatransactie, voornamelijk voorraad handelsgoederen en inventaris.

 


Caravan- en Camperbedrijf
Region
Limburg
Sector
Retail non-food
Type
For sale
Turnover
2.500.000 - 5.000.000
Overname
1.000.000 - 2.500.000