03/02/2020 Geplaatst

Gevestigd in

Limburg

Algemene informatie

Branche

Detailhandel Non-Food

Soort bedrijf

Autobedrijf, garage, materialen

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

10 - 25

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 2.500.000 - € 5.000.000

Indicatie overnamebedrag

€ 1.000.000 - € 2.500.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

De onderneming is ca. 30 jaar geleden opgericht door de huidige eigenaar. Stap voor stap is het bedrijf gegroeid naar de huidige omvang. De branche profiteert nu van een goede conjunctuur en een hoog consumenten vertrouwen.


Activiteiten van het bedrijf

Men houdt zich bezig met verkoop van nieuwe en gebruikte campers, caravans en vouwwagens. Daarnaast voert men een uitgebreid assortiment accessoires en campingartikelen. Er zijn afspraken met een aantal fabrikanten over dealerschappen. Men beschikt over een goed uitgeruste werkplaats ten behoeve van onderhoud en reparatie. Tevens is er een verhuurafdeling. 

De onderneming is in haar bedrijfstak een toonaangevende partij en is gevestigd in Limburg. Voor ondernemers uit de automotive die een zijstap overwegen is dit een ideale mogelijkheid, ook andere geïnteresseerden worden natuurlijk uitgenodigd om te reageren.


Onderscheidend vermogen

De onderneming opereert vanuit een mooi bedrijfspand met een grote showroom inclusief een buitenterrein. Het pand is te koop maar huur is zeker ook bespreekbaar. Het bedrijf is gevestigd op een keurig bedrijvenpark vlakbij een tweetal autosnelwegen. 


Overig

Reden van verkoop is dat de ondernemer nog een keer de bakens wil verzetten en een geheel andere activiteit wil opstarten. Het gaat om een activatransactie, voornamelijk voorraad handelsgoederen en inventaris.

 


Caravan- en Camperbedrijf
Regio
Limburg
Branche
Detailhandel Non-Food
Type
Te koop aangeboden
Omzet
2.500.000 - 5.000.000
Overname
1.000.000 - 2.500.000