Terug naar het overzicht

Wat gebeurt er in 10 jaar Bedrijventekoop.nl?

Bedrijventekoop.nl actief sinds 2002, hét platform voor bedrijfsovernames en waar ondernemers elkaar ontmoeten. Deze week gaan we kijken hoe ondernemend Nederland zich profileerde via ons platform in 2007. Hoe staat het er nu bij, anno 2017? Help ons en vul de enquête in!  In samenwerking met Markteffect doet Bedrijventekoop.nl een marktonderzoek. Wat is een 'marktonderzoek' eigenlijk?! 

"Een marktonderzoek is het verzamelen, vastleggen en analyseren van gegevens die betrekking hebben op problemen of gewenste inzichten binnen organisaties. " aldus Markteffect.

Markteffect is een onafhankelijke partij en heeft in 2007 een marktonderzoek gedaan voor Bedrijventekoop.nl. De enquête die in een 2007 werd gehouden, leverde veel reacties op. De conclusies leest u hieronder:

  • We kregen een gemiddeld rapportcijfer 7.0. Dit is ruim voldoende, maar wij bij Bedrijventekoop.nl streven naar een hoger punt!
  • 70% van onze bezoekers boekt succes via ons platform!
  • Zijn onze bezoekers ondernemers of in loondienst? Destijds was 55% van de bezoekers ondernemer. Is dat anno 2017 nog steeds zo?
  • 83% van de bezoekers heeft een leidinggevende functie.
  • 78% wil een bedrijf (ver)kopen wanneer ze Bedrijventekoop.nl bezoeken.
  • 55% heeft een opleidingsniveau van HBO of hoger toen zij in 2007 onze website bezochten.

Nu, 10 jaar verder zijn we erg nieuwsgierig naar de ontwikkelingen op de markt. Helpt u ons met het in beeld krijgen van ondernemend Nederland? Ga naar de vragenlijst. Het invullen van de vragenlijst neemt slechts een paar minuten van uw tijd in beslag. Al uw antwoorden worden anoniem verwerkt, met als doel de dienstverlening nog beter aan te sluiten op het gebruik van de bezoekers. Namens Team Bedrijventekoop.nl: Alvast bedankt!