Terug naar het overzicht

Samenwerking tussen Kluwer en Bedrijventekoop.nl

Boekel, 17 maart 2008 – Uitgeverij Kluwer gaat een samenwerking aan met Bedrijventekoop.nl. Bedrijventekoop.nl is de grootste onafhankelijke online portal voor bedrijfsovernames van Nederland en is bedoeld voor ondernemers en adviseurs.

Met meer dan 80.000 bezoekers per maand voorziet Bedrijventekoop.nl in een grote behoefte. Op Bedrijventekoop.nl worden jaarlijks meer dan 3000 bedrijven te koop aangeboden. Tal van adviseurs, banken en andere dienstverleners bieden hun diensten aan. Hetbereik en de spin-off van deze dienstverlening bieden gezien de overlap met de rofessionele kennisdiensten van Kluwer interessante mogelijkheden om een portfolio van uitgaven te ontwikkelen met de focus op bedrijfsovernames.

Samenwerking

De samenwerking komt op verschillende manieren tot uiting. Zo bundelen Bedrijventekoop.nl en Kluwer hun krachten bij de organisatie van een landelijk congres over bedrijfsovernames, waarbij tal van deskundigen en topsprekers uit de verschillende disciplines binnen het juridische, fiscale en financiële kader hun kennis zullen overbrengen op de aanwezigen.

Kluwer organiseert regelmatig kennisintensieve congressen voor haar doelgroepen, waarbij met partijen wordt samengewerkt om tot een optimaal aanbod te komen. Verder worden er seminars georganiseerd rondom het thema bedrijfsoverdracht. Daarnaast zal het platform via een e-shop boeken gaan aanbieden aan bezoekers van de site. De mogelijkheden voor het uitbrengen van een magazine worden op dit moment nog onderzocht.

Internationaal

In eerste instantie heeft de samenwerking tussen Kluwer en Bedrijventekoop.nl betrekking op Nederland. Bedrijventekoop.nl is echter ook actief in andere Europese landen, namelijk België, Duitsland en Spanje. Over Kluwer en Wolters Kluwer _ Uitgeverij Kluwer Nederland maakt deel uit van Wolters Kluwer, een mondiale speler in de sector van informatieverstrekking. Kluwer biedt oplossingsgerichte informatiediensten aan en beschikt over een breed gamma van producten, diensten en tools waarmee informatie bij onze klanten komt: portals, online databanken, e-publishing, cd-roms, software, tijdschriften, boeken, nieuwsbrieven, losbladige publicaties en opleidingen. Wij richten ons daarbij op professionals in de juridische, fiscale, financiële, bestuurlijke, HRM en commerciële beroepen.

Voor meer informatie: https://www.kluwer.nl/ 

Kernmarkten van Wolters Kluwer zijn: gezondheidszorg, zakelijke dienstverlening, financiën, belasting, administratie, recht, wet- en regelgeving en onderwijs. Wolters Kluwer heeft een jaaromzet (2007) van € 3.4 miljard, ongeveer 19.544 werknemers en opereert in Europa, Noord-Amerika en Azië Pacific.

Voor meer informatie: https://www.wolterskluwer.com/

Noot voor de redactie: 
Voor meer informatie over dit artikel kunt u contact opnemen met: Bedrijventekoop.nl: Filip Demuyt via tel. +31 (0)492 – 370080
Kluwer: Wendy van der Veen via tel. +31 (0)570-648015