Terug naar het overzicht

Crowdfunding project, investeer nu in de groei van een glampingaanbieder

Bedrijventekoop.nl werkt sinds oktober 2015 samen met crowdfundingplatform Massafinanciering.nl. Hierop staan projecten die middels crowdfunding de financiering van hun organisatie bijeen willen krijgen. 

Het project Colorcamp is zoekende naar een kapitaal van € 160.000 voor de verdere uitbreiding van glampingtenten. Op dit moment bieden zij al geruime tijd op nette locaties in heel Europa glampingvakanties aan. Deze tenten zitten structureel vol wat de lener heeft doen besluiten verder te groeien met meer tenten verspreid over Europa. Deze tenten komen op locaties die momenteel volgeboekt zijn.

Vindt u dit interessant klinken en wilt u graag investeren? Het project Colorcamp is verlengd met 4 weken door een verandering in projectvoorwaarden. Tevens zijn de cijfers 2015 van het project binnen en die zijn dermate gunstig dat het project twee klasses verbetert in risico. In het licht van de verlenging heeft de eigenaar besloten om integraal de rente voor de investeerders te verhogen naar 7%. Daarnaast geldt er een korting van 15% op boekingen voor investeerders vanaf € 500,-. Registreer u nu als investeerder op Masssafinanciering.nl en doe mee! U hoeft het geld pas te storten als het project vol is. Houd de website Massafinanciering.nl in de gaten voor meer interessante projecten.