Terug naar het overzicht

Bedrijventekoop.nl verwerft deelneming in internetspecialist

Boekel, 16 juni 2008 – Bedrijventekoop.nl heeft een aandeel verworven in internetspecialist Artform. Door deze zet hoopt de grootste bedrijfsovernamesite van Nederland daadkrachtiger te kunnen inspelen op de enorme groei die de organisatie doormaakt. Voor de internetspecialist betekent de samenwerking eveneens een uitbreiding van de aanwezige expertise.

Achter Bedrijventekoop.nl zit een organisatie met een breed scala aan internetgerelateerde activiteiten. De focus ligt op de exploitatie van diverse bedrijfsovernamesites in zowel binnen- als buitenland. Volgens directeur Filip Demuyt is de deelneming in internetspecialist Artform een logische stap: “We willen graag voorop blijven lopen in het matchen van vraag en aanbod op de bedrijfsovernamemarkt. Daarvoor is veel specialistische ICT-kennis nodig. Bovendien hebben we de doelstelling om de komende jaren flink uit te breiden in Europa. Dankzij ons aandeel in Artform kunnen we deze groei een stuk gemakkelijker vormgeven.”

Extra expertise

Internetbedrijf Artform houdt zich bezig met websitedevelopment, online marketing, databasemanagement en detachering van ICT-professionals. Ook voor deze organisatie is de samenwerking een stap in de goede richting. “Door jarenlange ervaring in diverse internetactiviteiten heeft Bedrijventekoop.nl een heleboel expertise opgebouwd in disciplines die ons vakgebied raken. Denk bijvoorbeeld aan het converteren van bezoekers naar omzet”, licht directeur Marc van Cootwijk toe. “Door de samenwerking te formaliseren, kunnen wij onze naam van totaaloplosser nóg beter waarmaken.”

Internationaal actief

Met een miljoen bezoekers per jaar is Bedrijventekoop.nl de grootste bedrijfsovernamesite van Nederland. Via Firmenzukaufen.de, Bedrijventekoop.be en Bizalia.es is de organisatie ook in het buitenland actief. Met het oog op de toenemende internationalisering in de bedrijfsovernamebranche richt het platform zich voor de komende jaren op uitbreiding in de rest van Europa.