Terug naar het overzicht

Bedrijventekoop.nl speelt in op kapitaalbehoefte

Middels een extra functie is het ook mogelijk kapitaal aan te bieden of te vragen. BOEKEL, 19 februari 2013 – De berichten dat Nederland in een crisis verkeert vliegen ons om de oren. Hoe gaan we hier mee om? En kunnen wij, als overnameplatform, inspelen op de wellicht veranderde behoefte van onze gebruikers? Bedrijventekoop.nl heeft haar functionaliteiten uitgebreid om ook in deze tijden uitkomst te bieden voor de ondernemers in Nederland. Bedrijventekoop.nl richt zich al meer dan tien jaar op verkopers en kopers van bedrijven. Daarnaast maken verschillende intermediairs gebruik van het platform. Financiering vanuit de bank wordt door ondernemers in deze tijd als lastiger ervaren en daarom gaan zij andere wegen bewandelen om toch het nodige kapitaal te verkrijgen. Steeds vaker komen profielen binnen waarin gevraagd wordt om een investering of wordt een participatie geboden. Onze ervaring is ook dat bij ons aangesloten intermediairs steeds vaker alternatieve financieringsvormen zoeken. Bedrijventekoop.nl speelt hier op in door ook voor dit onderdeel een apart gedeelte van de website in te richten.

Werkwijze onveranderd

Zonder de structuur van de website volledig om te gooien, biedt Bedrijventekoop.nl de mogelijkheid om ook een profiel te plaatsen waarin men op zoek is naar kapitaal of juist kapitaal ter beschikking stelt. De profielen komen eveneens in de wekelijkse nieuwsbrief alsook in het totaaloverzicht en een apart overzicht gericht op kapitaal.

Over Bedrijventekoop.nl

Op Bedrijventekoop.nl staat een actueel aanbod van een groot aantal bedrijven die te koop aangeboden of te koop gevraagd worden. Met gemiddeld 80.000 bezoekers en 250 nieuwe profielen per maand is Bedrijventekoop.nl de grootste en meest actuele bedrijfsovernamesite van Nederland.