Terug naar het overzicht

Bedrijventekoop.nl slaat handen ineen met deOndernemer.nl

Apeldoorn/ Boekel – De regionale insteek vormt de basis voor een strategische samenwerking tussen de grootste regionale ondernemerssite en de grootste bedrijfsovernamesite van Nederland. Daarbij is sprake van een doordachte wisselwerking. Op deOndernemer.nl is voortaan het aanbod van Bedrijventekoop.nl te vinden en bezoekers van Bedrijventekoop.nl kunnen nu ook het regionale ondernemersnieuws van deOndernemer.nl raadplegen.

De regio is de kracht

"Beide ondernemerssites onderkennen de kracht van de regio, hoewel Bedrijventekoop.nl een (inter)nationaal platform is. Ondernemers zijn vooral geïnteresseerd in ontwikkelingen binnen hun regio", aldus Frank Derks van deOndernemer.nl. Op beide ondernemerssites wordt regionale informatie zoals nieuws en specialisten weergegeven.

Aanwinst voor beide partijen

deOndernemer.nl is een regionaal gestuurde ondernemerssite bestaande uit 49 regio’s met een landelijke dekking. Iedere regio wordt dagelijks gevuld met regionaal ondernemersnieuws. Naast het regionale ondernemersnieuws kunnen bezoekers op deOndernemer.nl ook terecht voor informatie over sales marketing, financiën, personeel, verzekeringen en subsidies. Ook kunnen ondernemers zaken doen in het ondernemersnetwerk. De regionale insteek van deOndernemer.nl zorgt ervoor dat het aanbod van Bedrijventekoop.nl ook op provinciaal niveau zal worden weergegeven. Het resultaat: een gericht aanbod voor partijen die op regionaal niveau een bedrijf willen kopen of verkopen.

deOndernemer.nl trekt per jaar meer dan twee miljoen bezoekers. Ook op de website van Bedrijventekoop.nl is voortaan een verandering zichtbaar. Bezoekers die hun regio kenbaar maken, kunnen daar namelijk het regionale nieuws van deOndernemer.nl bekijken. Volgens Filip Demuyt van Bedrijventekoop.nl is er voor beide websites dus sprake van een nuttige aanvulling op de bestaande services. Bedrijventekoop.nl is met een miljoen bezoekers per jaar de grootste bedrijfsovernamesite van Nederland. Via Firmenzukaufen.de, Bedrijventekoop.be en Bizalia.es is de organisatie ook in het buitenland actief. Het gehele internationale platform heeft zo’n twee miljoen bezoekers per jaar. Bedrijventekoop.nl is een product van Internet B.V. deOndernemer.nl is een product van Wegener NieuwsMedia .