laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Eigen bakkerij in franchise

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
63154 17-01-2017 Detailhandel Food Brood-, koek- en banketspeciaalzaken
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Limburg Activa / passiva transactie 5 - 10 Minder dan 50
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 N.v.t.
Omschrijving

Deze formule is een ondernemende en vooruitstrevende formule met passie voor het vak en is op zoek naar enthousiaste ondernemers! Op elk moment van de dag wordt er vers brood gebakken zodat klanten altijd kunnen genieten van de allerlekkerste producten.

Dit is een franchise formule die al ruim 39 jaar herkenbare winkels op de allerbeste locaties in Nederland heeft. De formule is in het bezit van het keurmerklidmaatschap van de Nederlandse franchisevereniging (NFV). Als franchisegever verzorgen wij voor onze franchisenemers ondersteuning o.a. op het gebied van personeelszaken, marketing, kwaliteit, begeleiding en opleiding.

De ondernemers van deze vestiging in Weert bieden hun winkel ter overname aan. In 1974 is begonnen aan de bouw van dit winkelpassage en inmiddels deze passage het middelpunt van winkelen in deze stad. In de passage kan men terecht voor de dagelijkse boodschappen en fun-shopping. De winkels zijn met zorg gekozen om aan te sluiten op de behoeftes van de moderne consumenten. Naast de bekende ketens biedt de passage ook plaats aan lokale en regionale ondernemers.

Wenst u meer informatie reageer en wij nemen contact met u op.

klik hier om te reageren op dit profiel


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29