Profiel nr. 107247

Bedrijf met bewezen horecaconcept nieuw op de Nederlandse markt vanuit US

04/12/2023 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Overig

Rechtsvorm

VOF

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Startend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

 • MBI kandidaat
 • Strategische overname
 • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 0 - € 100.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Het bedrijf is klaar om op de markt te gaan waarbij de ideale partij of het commerciele gedeelte gaat overnemen en leiden of het bedrijf in zijn geheel gaat overnemen. Het concept is geheel nieuw voor de Nederlandse markt. In Amerika zijn vergelijkbare producten nu bijna 5 jaar op de markt en tot een groot succes geworden. Dit product is destijds door ons eigen team ontwikkeld en we willen nu de Europese markt veroveren. 

De drank formules zijn hier voor de Europese markt door ontwikkeld met fruitsoorten die hier geliefd zijn. Consumenten testen geven aan dat het product bovengemiddeld scoort en markttesten hebben aangetoond dat het product meer dan 3 x besteld wordt nadat het voor de eerste keer geproefd wordt. Zowel de internet site als het product staat al klaar om verkocht te worden en het is een kwestie van de eerste horeca ondernemer vinden die met het product gaat starten. Het product leent zich trouwens ideaal voor beach clubs en clubs in het algemeen. 


Activiteiten van het bedrijf

Het bedrijf richt zich uitsluitend op de horeca in de breedste zin van het woord. Gebleken is dat met name beach clubs en gewone clubs een ideale markt voor het product zijn. Ook kunnen restaurants met bar of terras gedeelte aangesproken worden.

De voordelen voor de horeca zijn tijdswinst (in 1 keer 60 cocktails van hoge constante kwaliteit) en een winstmarge die 60-100% hoger ligt dan gewone cocktails. Ook scoort het product tot 2 x beter bij de consument. 

Het bedrijf verkoopt de hooggeconcentreerde fruit concentraten als Compound.


Onderscheidend vermogen

Het product bestaat nog niet op de Nederlandse markt en is een groot succes in Amerika. Voor horeca ondernemers heeft het product vele voordelen. Zowel kan deze een unieke product aanbieden wat dit moment niet op de markt is, als dat het product een hogere winstmarge geeft dan ander alcoholische producten (tot 2x zo hoog). Daarnaast bespaart de ondernemer veel tijd omdat ik een handeling van een paar minuten gelijk 60-65 cocktails gemaakt worden.


Overig

Wij zijn op zoek naar een onderneming die of het commerciele gedeelte wil leiden/overnemen (MBI) of het volledig bedrijf inclusief inventaris(overname). Alles is klaar om het product "morgen" te kunnen verkopen. De geinteresseerde partij neemt een netwerk van horecaondernemers of is al leverancier voor food producten aan de horeca. Het bedrijf heeft genoeg commercieel talent om het concept snel in de markt te zetten en/of eventueel tijdens de Horecava te presenteren.


Bedrijf met bewezen horecaconcept nieuw op de Nederlandse markt vanuit US
Regio
Nederland
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
0 - 100.000
Overname
N.o.t.k.
Contact met dit profiel Bewaar als favoriet

Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

  Beschikbaar eigen vermogen

  Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.