Profiel nr. 106202
12/04/2023 Geplaatst
Gevestigd in
Noord-Holland
Branche
Horeca en recreatie
Soort bedrijf
Overig
Rechtsvorm
VOF
Transactievorm
Activa / passiva transactie
Levensfase onderneming
Volwassen
Aantal medewerkers (in FTE)
< 5
Type koper
Omzet indicatie
Vertrouwelijk
Indicatie overnamebedrag
€ 500.000 - € 1.000.000
Resultaat voor belasting
Vertrouwelijk
Het bedrijf is gespecialiseerd in het bereiden en bezorgen van koelverse maaltijden. Al vanaf 2004 actief met een heel stabiele omzet en klantenbestand. We verkopen dit vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd.
Wij bereiden en bezorgen koelverse maaltijden voor vooral ouderen. Tevens warme maaltijden voor overwerkers bij bedrijven. Deze activiteiten zijn heel eenvoudig uit te breiden met Event en Party- en Bedrijfscatering. Ons bereik is de gehele kop van Noord-Holland van Den Helder tot Den Oever, Alkmaar en de Egmonden en alle woonplaatsen die daar tussen zitten.
Het bedrijfspand is in eigen bezit en beschikt over eigen grond om 5 auto's te parkeren.
De begane grond is 150 m2 met een productiekeuken, spoelkeuken, gekoelde inpakruimte, koel- en vriescel, magazijn en de hal. Boven een kantoor, kantine, toiletgroep, omkleedruimte en opslagruimte op 125 m2.
Wij hebben 1 kok fulltime in dienst en verder 5 medewerkers voor het bezorgen en als keukenmedewerker. Het EFT is: 30.8 uur voor 6 werknemers per week.
Wij richten ons nu vooral op de koelverse maaltijden, hetgeen een hele stabiele omzet genereerd. Vele kleintjes maken een grote en zorgt voor vastigheid.
Heel eenvoudig kun je dit uitbreiden naar Events en Party- en/of bedrijfscatering. De ruimte is aanwezig met een koelcel van ±15 m2 evenals zeer loyaal personeel.
De bruto-omzet bedraagt al een aantal jaren ± € 420.000 met een inkoop van ± 30%.
Ik ben zeker bereid om de nieuwe eigenaar in te werken. E.e.a. natuurlijk in overleg. Ik kan me voorstellen dat de nieuwe eigenaar zijn stempel wil drukken. Ik ben ook zelf kok en kan onze kok vervangen i.v.m. vakanties en ziekte. Ook bezorg ik de maaltijden; ook weer i.v.m. vakanties en/of ziekte van het personeel. Is heel leuk, je leert de klanten kennen. Verder maak ik de menu's en zorg dat ze op de website komen. Onze site-beheerder plaatst deze na het doorgeven.