Bedrijf kopen Zeeland

Een bedrijf kopen in Zeeland kan dé uitgelezen mogelijkheid voor jou als ondernemer bieden. Ter uitbreiding van de huidige activiteiten. Als MBI-mogelijkheid. Of als een investeringsmogelijkheid. Als hét grootste bedrijfsovernameplatform van Nederland zijn wij dé ideale partner om een bedrijf in Zeeland te kopen.

Waarom Zeeland?

Bedrijf kopen Zeeland
Zoals de naam het al verraad ligt de provincie Zeeland aan de kust. De steden Vlissingen én Terneuzen zijn belangrijke havenplaatsen met grote industriegebieden. Verder is er veel akkerbouw en fruitteelt in het zogenaamde Zak van Zuid-Beveland. Bloementeelt op Tholen. Vlasteelt in Zeeuws-Vlaanderen. En grote kassencomplexen in Rilland én Kapelle.
 
Ons aanbod

Netwerken

Als bedrijfsovernameplatform weten wij als geen ander het belang van netwerken. Zo vinden de meeste bedrijfsovernames ook plaats via het eigen netwerk. Begin dus om zowel binnen je zakelijke- als privé netwerk aan te geven dat je op zoek bent naar een bedrijf om over te nemen. Hierna kan je de zoektocht vervolgen via een adviseur, accountant óf bedrijfsovernameplatform. En laten wij laatstgenoemde nou nét even zijn!

Zoekprofiel

Tijdens de zoektocht naar een geschikt bedrijf om te kopen in Zeeland dien je een duidelijk zoekprofiel te maken. Stel jezelf de vraag wat voor type bedrijf je over wilt nemen. En of de werkzaamheden die hierbij komen kijken bij je passen. Wat vind je leuk? Waar ben je goed in? En welke uitdagingen wil je aangaan? Dit zijn stuk voor stuk hulpvragen om een stapje dichterbij hét ideale bedrijf te komen.

Uiteindelijk heb je een lijst van punten waaraan het bedrijf in Zeeland moet voldoen. Onderstaand hebben wij enkele puntjes opgesomd die (volgens ons) niet kunnen ontbreken.
  • Overnameprijs
  • Branche (type plaats)
  • Regio (vestigingsplaats)
  • Aantal personeelsleden
  • Omzet
Profiel plaatsen
Bedrijf kopen Bedrijventekoop.nl

Schakel een adviseur in

Een bedrijf kopen in Zeeland zal beslist geen dagelijkse kost voor je zijn. Daarom dien je tijdens het bedrijfsovernametraject continu de overweging te maken om zaken zelf op te pakken, óf om een adviseur in te schakelen. In beiden gevallen schieten wij je graag te hulp. Zo bieden wij je de nodige handvaten om zelf een bedrijf te kopen. Maar stellen wij ook ons breed netwerk van overnamespecialisten ter beschikking om je verder te helpen.
 
Vind een adviseur
Bedrijfsovernameadviseur Bedrijventekoop.nl

Zeeland in kaart

  • Inwoners: 383.032
  • Oppervlakte: 2.933 km² (1.781 km² land & 1.151 water km²)
  • Bevolkingsdichtheid: 323 inwoners per km²
Binnen de provincie Zeeland ligt de focus met name op havens, industrie, vrijetijdseconomie, agri én food. Verschillende branches hebben uitstekende mogelijkheden om de provincie op een duurzame wijze te vernieuwen. Terugkerende thema’s hierbij zijn innovatie, onderwijs, de arbeidsmarkt én het ondernemerschap.
 
Binnen de provincie is Middelburg de grootste Zeeuwse stad. Hierna volgt Vlissingen, waardoor ook wel gesproken wordt over een ‘kernstad Middelburg-Vlissingen’. Dit wordt namelijk gezien als het economische hart van de provincie Zeeland.

Kom in contact

Zet jij daadwerkelijk de stap om een bedrijf in Zeeland te kopen? Dan begeleiden wij je graag én geheel vrijblijvend. Bepaal zelf welke zaken je zelf oppakt en welke zaken je liever overlaat aan een specialist. Om alle mogelijkheden in kaart te brengen plannen wij graag een kennismakingsgesprek met je in.