Bedrijf kopen Utrecht

Via Bedrijventekoop.nl kom je snel én direct in contact met verkopende partijen voor een bedrijf kopen in Utrecht. Of natuurlijk de rest van Nederland. Zoek jij naar een uitbreiding van activiteiten? Een MBI-mogelijkheid? Of naar investeringsmogelijkheden? Dan helpen wij je graag als hét grootste bedrijfsovernameplatform van Nederland.

Waarom in Utrecht?

Bedrijf kopen Utrecht
De provincie Utrecht kent een gelijknamige hoofdstad. Dit wordt ook wel aangeduid als de ‘Domstad’, refererend aan de Domtoren die in het centrum van Utrecht staat. De provincie is de op één na kleinste provincie van Nederland. Verder is er sprake van een hoge bevolkingsdichtheid én een centrale positie binnen ons land. Deels wordt Utrecht vaak tot de randstad gerekend.
 
Ons aanbod

Netwerken

Vanuit onze ervaring weten wij als geen ander dat de meeste bedrijfsovernames plaatsvinden via het eigen netwerk. Zowel zakelijk als privé. Geef daarom ook duidelijk aan dat je op zoek bent naar een bedrijf om over te nemen. Verder kan je een adviseur, accountant, bank, vakblad óf bedrijfsovernameplatform zoals ons inschakelen.

Zoekprofiel

In de zoektocht naar een geschikt bedrijf in Utrecht om te kopen dien je een zoekprofiel op te stellen. Ga na wat voor type bedrijf je wilt overnemen. En wat de bijkomende (dagelijkse) werkzaamheden zullen zijn. Verder kan je jezelf enkele hulpvragen stellen die je een stapje dichterbij een zo compleet mogelijk zoekprofiel brengen.

  • Wat vind je leuk?
  • Waar ben je goed in?
  • Welke uitdagingen aangaan?
  • Waar energie van?
  • Waar niet?
Uiteindelijk kom je hiermee tot een zo compleet mogelijk zoekprofiel met onder anderen een overnameprijs, branche, regio, omvang personeel en een omzet van bedrijf. Deze onderdelen zullen je een betere uitgangspositie geven om vervolgens specifiek een bedrijf te kopen in Utrecht.
 
Plaats profiel
Bedrijf kopen Bedrijventekoop.nl

Schakel een adviseur in

Een bedrijf kopen is (voor de meesten) absoluut geen dagelijkse kost. Daarom dien je (indien nodig) gespecialiseerde hulp in te schakelen van een bedrijfsovernameadviseur. Tijdens het traject dien je dan ook continu de afweging te maken om zaken zelf op te pakken óf een adviseur in te schakelen. Bedrijventekoop.nl helpt je in beiden gevallen. Wij beschikken namelijk over de handvaten waarna jij zelfstandig een bedrijf kan kopen. En hebben een groot netwerk van overnamespecialisten die wij kunnen raadplegen.
 
Vind een adviseur
Bedrijfsovernameadviseur Bedrijventekoop.nl

Utrecht in kaart

De provincie Utrecht telde in 2019 1.342.158 inwoners. Met een landoppervlakte van 1.485 km2 is het een van de kleinste provincies van Nederland.
 
Kijkend naar de economie behoort Utrecht de afgelopen jaren structureel tot één van de best presterende provincies. Zo is er een bovengemiddelde economische groei én een lage werkloosheid. Waar deze groei vandaag komt? Met name van de dienstensector en de hoge consumentenbestedingen in detailhandel én horeca.
 
Echter, de provincie Utrecht zit allesbehalve stil. Zo is een Regionale Ontwikkelingsmaatschappij (ROM) opgericht. Dit moet ervoor zorgen dat de provincie nóg slagvaardiger wordt. En dus nog verder zal groeien. Kortom een (nagenoeg) perfect ondernemersklimaat.

Kom in contact

Durf jij daadwerkelijk de stap te zetten om een bedrijf kopen in Utrecht door te zetten? Dan kan je zelf zoveel mogelijk zaken oppakken. Indien je gespecialiseerde hulp nodig hebt komen wij graag om de hoek kijken. Ook plannen wij al graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met je in. Want een goed begin, is het halve werk. Toch?