Bedrijf kopen Noord-Holland

Bij de zoektocht naar een bedrijf kopen in Noord-Holland staan wij je graag bij. Zo zijn wij hét grootste bedrijfsovernameplatform van Nederland. En kunnen wij je dus bij uitstek goed begeleiden in de zoektocht naar uitbreiding van activiteiten, het zoeken naar een MBI-mogelijkheid óf het speuren naar een investeringsmogelijkheid. Kortom dé perfecte partner voor een bedrijf kopen in Noord-Holland.

Waarom in Noord-Holland?

Bedrijf kopen Noord-Holland
Dit is natuurlijk de provincie van onze hoofdstad Amsterdam. Dit kan worden gezien als hét boegbeeld van Nederland waar vele associaties mee naar boven komen. Een typisch Amsterdam accent kan hierbij niet ontbreken. Verder heeft Noord-Holland dé grootste luchthaven van Nederland. Europees gezien is Amsterdam Airport Schiphol zelfs de op twee na grootste luchthaven.
 
Ons aanbod

Netwerk

Wij weten als geen ander dat de meeste bedrijfsovernames via eigen netwerk plaatsvinden. Geef daarom zowel in je zakelijke als privé netwerk duidelijk aan dat je op zoek bent naar een bedrijf om over te nemen. Hierna kan je de zoektocht vervolgen bij onder anderen een adviseur, accountant óf bedrijfsovernameplatform zoals Bedrijventekoop.nl.

Zoekprofiel

Om de zoektocht naar een bedrijf in de juiste banen te leiden is het van belang om een duidelijk zoekprofiel op te stellen. Hierin ga je voor jezelf na wat voor type bedrijf je wilt overnemen en welke (dagelijkse) werkzaamheden hierbij komen kijken. Wat vind je leuk? Waar ben je goed in? En welke uitdagingen wil je aangaan? Al deze vragen brengen je weer een stapje dichter bij hét geschikte bedrijf.

 
Uiteindelijk kom je op deze manier tot een zo compleet mogelijk zoekprofiel. Onderstaand hebben wij enkele punten opgesteld die hierin niet mogen ontbreken.
  • Overnameprijs
  • Branche (type bedrijf)
  • Regio (vestigingsplaats)
  • Aantal personeelsleden
  • Omzet van het bedrijf
Profiel plaatsen
Bedrijf kopen Bedrijventekoop.nl

Schakel adviseur in

Een bedrijf kopen in Noord-Holland is voor de meeste personen beslist geen alledaagse activiteit. En dat begrijpen wij als geen ander. Zo kom je voortdurend voor de keuze te staan om zelf zaken op te pakken óf een adviseur in te schakelen. In beiden gevallen staan wij voor je klaar. Namelijk met de benodigde handvaten én een groot netwerk aan bedrijfsovernamespecialisten.
 
Vind een adviseur
Bedrijfsovernameadviseur Bedrijventekoop.nl

Noord-Holland in kaart gebracht

  • Inwoners: 2.877.909 (2019)
  • Oppervlakte: 4.092 km2 (2,662km2 land)
  • Bevolkingsdichtheid: 1.082 inwoners per km2
Kijkend naar economisch gebied doet Noord-Holland het enorm goed. En zelfs beter dan andere provincies. Hoe dit komt? Mede door de metropoolregio Amsterdam en de aanwezigheid van veel ruimte en groenigheid. Hierdoor is het een aantrekkelijke plek voor bedrijven.
 
De provincie Noord-Holland investeert in aantrekkelijke én duurzame werklocatie. Hiermee ondersteunt het een ondernemersklimaat waar volop ruimte is voor kennisontwikkeling en innovaties. Daarnaast levert de provincie een hoge inspanning voor een uitstekende digitale infrastructuur en sterke duurzame agrarische sector.
 
De hoofdstad van Noord-Holland is Haarlem. Over het algemeen zijn de meeste bedrijven in Noord-Holland actief in de zakelijke dienstverlening. Met een kustlijn van meer dan 333km is er volop ruimte voor handel, horeca én recreatie.

Neem contact op

Ben jij zover om een bedrijf in Noord-Holland te kopen? Dan kan je natuurlijk veel zaken zelf oppakken. Maar zal je ook ongetwijfeld tegen enkele vraagstukken aanlopen. Hierin helpen wij je graag. Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in en wij helpen je graag.