Profiel nr. 64592

Unieke verwarmingsoplossingen, wereldwijde verkoop

24/08/2017 Geplaatst

Gevestigd in

Europa

Algemene informatie

Branche

Groothandel

Soort bedrijf

Handelsonderneming

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

Investeerder


Financiƫle informatie

Omzet indicatie

1.000.000 - 2.500.000

Indicatie overnamebedrag

100.000 - 250.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Onderneming is in 2010 gestart met het maken en internationaal leveren van unieke verwarmingsoplossingen op basis van een infrarood verwarmingslint dat onder elke type vloer (zowel binnen als buiten en dus ook onder grasmatten, gravelbanen, asfalt, tuinbouwgrond en daken) toegepast kan worden.


Activiteiten van het bedrijf

De verwarmingsoplossingen zijn de afgelopen jaren in combinatie met enkele gerenommeerde samenwerkende partijen tot verdere groei gebracht. De oplossingen worden door de onderneming (wereldwijd) aangeboden. Tevens is gestart met het opzetten van diverse distributienetwerken voor de ontwikkelde oplossingen. Op dit moment heeft de onderneming al diverse relaties opgebouwd, diverse offertes uitgebracht en contracten afgesloten voor de komende jaren. In 2012 heeft de onderneming een omzet behaald van ongeveer 1 miljoen EUR. In de toekomst zal de organisatie een sterke groei doormaken, waarbij er wereldwijd kansen zullen zijn, vooral als gevolg van de verduurzaming en het overschakelen naar duurzame energiebronnen. 


Overig

Onderneming zoekt een actieve investeerder / Management-Buy-In kandidaat - met de noodzakelijke affiniteit en (internationaal) netwerk in betreffende markten, welke via een investering (participatie v.a. 200K EUR): - Een aanzienlijk belang verwerft in de onderneming - Samen met de huidige aandeelhouders de groeistrategie bepaalt en realiseert.