laatst bijgewerkt op: 28-04-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


GROEPS- EN FAMILIEHOTEL MET VELE MOGELIJKHEDEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
53694 04-12-2012 Horeca en Recreatie Hotels
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) Meer dan 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 1.000.000 - € 2.500.000 B.V.

omschrijving

Ter overname aangeboden vijf sterren groepshotel gelegen op een ruim perceel van 1.22.40 ha in Zuidoost-Brabant. Momenteel is de onderneming actief als recreatiebedrijf en beschikt het bedrijf over een subtropische tuin, binnen- en buitenzwembad, sauna, recreatieruimte, diverse barren, 25 slaapkamers (50 bedden) en een prachtige tuin met terrassen. Het bedrijf beschikt over de benodigde vergunningen zoals een gebruiksvergunning, drank- en horecavergunning, milieuvergunning. De bedrijfswoning is gesitueerd aan de voorzijde van de historische boerderij en beschikt over een separate ingang. De woning is gescheiden van de groepsaccommodatie en biedt voldoende privacy.

Het klantenbestand bestaat voornamelijk uit families, bedrijven, instanties, zorggroepen, senioren, etcetera. Het bedrijf biedt faciliteiten voor vergaderingen, feestjes zoals bruiloften, reünies, teambuilding, tentoonstellingen en nog veel meer. De onderneming biedt ruimte aan 200 personen.

De onderneming is zeer geschikt voor de zorgsector, gezien de rustige ligging en de huidige faciliteiten, het bestemmingsplan laat dit toe en er is ruimte om eventueel uit te breiden middels het perceel aansluitend aan het groepshotel (6 ha).

De onderneming wordt aangeboden zonder personeel voor een bedrag van € 1.900.000. Indien u meer informatie wilt, kunt u een reactie plaatsen.

Tags (trefwoorden)
Groepshotel | Familiehotel | BedrijfsovernameNotice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29