Profiel nr. 104968

Succesvolle woningtextiel onderneming met groeikansen in Zuid-Holland

11/07/2022 Geplaatst

Gevestigd in

Zuid-Holland

Ook interessant voor

Utrecht

Algemene informatie

Branche

Detailhandel Non-Food

Soort bedrijf

Wonen en slapen

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

5 - 10

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

1.000.000 - 2.500.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

100.000 - 250.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Deze gerenommeerde onderneming is gevestigd op een nieuwe toplocatie. De moderne uitstraling en de goed doordachte winkelinrichting maken het runnen van deze winkel heel plezierig. Het betreft een huurpand met een totale oppervlakte van 443 m2 waarvan 332 m2 verkoopvloeroppervlak. Daarnaast 82 m2 magazijn en 29 m2 kantoorruimte.   


Activiteiten van het bedrijf

Het bedrijf heeft een compleet aanbod op het gebied van woningstoffering met o.a. vloeren, gordijnen, raamdecoratie en interieur advies. De onderneming werkt met eigen personeel, o.a. inmeter/ monteur/ stoffeerder/ stylist, waardoor men snel kan schakelen en maximaal de kwaliteit kan waarborgen.  


Onderscheidend vermogen

De onderneming is aangesloten bij een sterke formule in Nederland, waarbij men o.a. gebruik maakt van goede inkoopcondities en waar men de vrijheid blijft houden om zelf te ondernemen. Kwaliteit van dienstverlening en een zeer goede service staan hoog in het vaandel. Door de vele voordelen zoals parkeren voor de deur, een grote vaste klantenkring, een goede naam en een centrale ligging met vele nieuwbouwprojecten in de omgeving is deze winkel een zeer aantrekkelijke onderneming.


Overig

De onderneming is zeer interessant voor zowel een startende ondernemer als een ondernemer die wil uitbreiden met een extra filiaal.


Afbeeldingen