Profiel nr. 104430

Groenten speciaalzaak

04/04/2022 Geplaatst

Gevestigd in

Zuid-Holland

Algemene informatie

Branche

Detailhandel Food

Soort bedrijf

AGF speciaalzaak

Rechtsvorm

VOF

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

MBI kandidaat


Financiële informatie

Omzet indicatie

250.000 - 500.000

Indicatie overnamebedrag

0 - 100.000

Resultaat voor belasting

0 - 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Wegens geen opvolging en leeftijd bieden wij te koop aan;

Ons huurpand in recent gerenoveerd winkelcentrum. De winkel heeft recent nog een koelmeubel update gehad. De winkel bevindt zich in Vlaardingen naast een kwaliteitsslagerij en kaas/notendelicatessewinkel. Ook de bakker en visspeciaalzaak zijn dichtbij. (lage overnameprijs €29.900 ex)


Activiteiten van het bedrijf

Onze winkel is een zaak die uitblinkt in kwaliteit en smaak in de breedste zin van het woord, 50% hiervan zijn kant en klaar maaltijden, rauwkost, salades en gesneden groenten.


Onderscheidend vermogen

Door de geleverde kwaliteitsproducten, waar onze klanten echt voor komen, kunnen wij ons onderscheiden van de supermarkten. De winkel is gevestigd in een gedeeltelijk overdekt winkelcentrum, zodat men altijd droog loopt .Er worden festiviteiten en promotieacties georganiseeerd. In het winkelcentrum kun je gratis parkeren  en we zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer.


Overig

De winkel wordt gerund door de ondernemer en zijn vrouw. 2 Fte medewerkers en 3 parttimers. De personeelsleden kunnen zelfstandig werkzaamheden uitvoeren.

Het bedrijf is interessant voor een ondernemersduo of ondernemer. Bij definitieve aankoop kan er een inwerkperiode afgesproken worden. Overname kan spoedig plaatsvinden.