Profiel nr. 104173

Online vakopleiding tot kindertherapeut

28/01/2022 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Training / opleiding

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

100.000 - 250.000

Indicatie overnamebedrag

100.000 - 250.000

Resultaat voor belasting

0 - 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Onze opdrachtgever heeft sinds 2010 een erkende vakopleiding tot kindertherapeut ontwikkeld. De opleiding tot holistisch kindertherapeut kijkt vanuit de holistische visie naar een hulpvraag. Een kind is niet zijn klacht, ziekte en of gedrag. Achter iedere klacht, ziekte en of gedrag zit een boodschap een behoefte. In de opleiding leer je op unieke wijze systemisch en lichaamsgericht werken met de oorzaak, van wat er speelt in het gezin of onder het gedrag of klacht. Het inzetten van systemisch werk in afstemming met lichaamswerk maakt dat klachten en verstoringen werkelijk worden aangegaan en losgelaten kunnen worden. Het levert heling op een breed en diep niveau. Dit is de kracht van de opleiding tot holistisch kindertherapeut.

De vakopleiding tot kindertherapeut biedt in de breedte competenties die nodig zijn om een kind met diverse gedrags- en sociaal-emotionele problemen hulp te kunnen bieden.


Activiteiten van het bedrijf

De uitgebreide en complete opleiding bevat diverse stromingen en wordt tegenwoordig online aangeboden. Dit is uniek en effectief.

Diverse certificaten.

Het eenmansbedrijf is thans in Zuid-Holland gevestigd; de vestigingsplaats is gezien de online activiteiten echter niet essentieel voor het uitoefenen van dit bedrijf. Ook geschikt voor een koper uit België.

De omzet bedraagt 160k en het resultaat ca 60k. De vraagprijs bedraagt 195k zonder btw, inclusief overdracht van de over jaren opgebouwde kennis, ervaring en leerstof.

 

 

De huidige eigenaar wenst deze kans volle onderneming te verkopen wegens privéredenen.