Profile number 64794

Bakkerij en patisserie in León, Spanje

21/12/2017 Date added

Located in

Spain

General information

Sector

Retail food

Type of company

Bakery

Legal entity

None

Type of transaction

To be determined

Life phase enterprise

Full-grown

Employees in FTE

< 5

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition


Financial information

Turnover last financial year

€ 250.000 - € 500.000

Asking price

€ 500.000 - € 1.000.000

Earnings before taxes

Confidential


Other
1. Beschrijving van het bedrijf: Familiebedrijf gestart in 1977 door de huidige eigenaar. 2. Business model: Productie en verkoop van bakkerijproducten en zoetwaren. Deze producten worden verkocht in twee winkels. Een eigen en andere franchise en een aantal cafés, hotels, restaurants en winkels. Het bedrijf is momenteel actief op volle capaciteit. 3. Producten en diensten: De produkten die door de familie vervaardigd en verkocht worden zijn als volgt: 1. Bakkerij 2. Zoetigheden 3. Patisserie 4. Bonbons 5. Ice Cream 4. Klanten: Het bedrijf verkoopt haar producten via verschillende verkooppunten zoals: - Eigen Winkels (1). - Franchisewinkels (1). - Restaurants - Hotels - Coffee - Verkoop aan het publiek. - Transport bedrijven (2) Beschikt ook over klanten in Madrid, Asturias, Galicië, Valencia en Manchego. 5. Facturering: De jaarlijkse omzet bedraagt ongeveer €300.000 tot 400.000, uitkeringen rond €150,000-200,000. 6. Faciliteiten en locatie: Het bedrijf heeft een uitstekende ligging in het centrum van de hoofdstad van Castilla y Leon en is actief in twee gekoppelde gebouwen van 300-400 vierkante meter (Obrador, magazijnen ...). De gebouwen zijn eigendom. Bovendien, als gevolg van hoge productie, hebben we een magazijn voor de opslag gehuurd. Het heeft ook een eigen winkel en andere franchise in het centrum van de hoofdstad. Het beschikt over machines en apparatuur voor de opening van een derde winkel. Momenteel wordt er onderhandeld om 1 tot 2 eigen winkels of franchises in Madrid te openen. Ze hebben meer dan 10 aanvragen uit verschillende delen van Spanje ontvangen om franchise te openen. 7. De organisatiestructuur van de onderneming is als volgt: Workshop: (2 vaste werknemers eigenaar) Winkel: (1 Familie) In het weekend en belangrijke data, wordt er tijdelijk personeel ingehuurd (2-5 werknemers) als dat nodig is. Deze mensen zijn altijd hetzelfde, zodat ze perfect hun functie kennen. 8. Transactie gegevens: Reden voor verkoop: pensioen Activa opgenomen in de verkoop: Goodwill, records, vergunningen, licenties, voertuigen .... eigen winkels (1) te huur. Verkoop van gebouwen (werkplaats) Eigenaar engagement: Ondersteuning bij het overgangsproces.

Bakkerij en patisserie in León, Spanje
Region
Spain
Sector
Retail food
Type
For sale
Turnover
250.000 - 500.000
Overname
500.000 - 1.000.000