Profile number 72573

Investeerder of strategische partij voor ict/ marketing bedrijf met digitaal platform

05/11/2019 Date added

Located in

Gelderland

General information

Sector

IT service

Type of company

Website

Legal entity

Private limited company

Type of transaction

Shares

Life phase enterprise

Full-grown

Employees in FTE

< 5

Type of buyer

  • Strategic acquisition
  • Investor


Financial information

Turnover last financial year

€ 100.000 - € 250.000

Asking price

€ 100.000 - € 250.000

Earnings before taxes

€ 0 - € 100.000


Company history/background

Bedrijfshistorie / achtergrond

Voor de verdere uitbouw van een succesvol platform voor digitale transformatie zijn wij op zoek naar een strategisch partner. Het bedrijf heeft een totaal oplossing voor de digitale communicatie intern maar ook extern.


Company activities

Activiteiten van het bedrijf

De onderneming is gevestigd in het oosten van Gelderland en ontwikkeld cloud solutions die gericht zijn op het digitaliseren van communicatieprocessen binnen en buiten organisaties. Een online platform waarmee een digitaal werkplek system op maat kan worden opgezet is de oplossing met het meeste groeipotentieel.


Unique selling points

Onderscheidend vermogen

Het platform is modulair opgezet. Voor elke situatie waarin binnen een organisatie gecommuniceerd en afgestemd moet worden, beschikt het platform over een oplossing die de efficiëntie van het werkproces verhoogd. Voorbeelden zijn een Intranet omgeving, onboarding tools, online toolbox meetings, customer portals, eLearning op maat, centraal social media beheer, website beheer, kennisgidsen, enz. Het platform kan dé centrale communicatieplatform voor elke vorm van organisatie zijn. Modulair opgezet en voorzien van specifieke functies voor elke module en toepassing. De oplossing is uniek in Nederland en daarbuiten.


Other

Overig

Het beheer van een dergelijk platform is tijdsintensief. In de afgelopen jaren heeft de onderneming zijn focus gezet op het realiseren van een concept tot een volwaardig platform. De nodige klanten zijn gegenereerd. De volgende groeispurt vraagt om een extra stap. Het product kan nu breder in de markt worden gezet. Daarvoor zijn wij op zoek naar een strategische partner die helpt om het platform naar een volgend niveau te brengen. De kandidaat kan deelnemen in de onderneming en eventueel in de toekomst een meerderheidsaandeel verwerven. Beschikt u over een sterk, nationaal netwerk, een brede kennis van zaken, dan drinken we graag een kop koffie met u.  


Investeerder of strategische partij voor ict/ marketing bedrijf met digitaal platform
Region
Gelderland
Sector
IT service
Type
For sale
Turnover
100.000 - 250.000
Overname
100.000 - 250.000