Profile number 68072

Afval- en puinrecycling/verwerking

08/11/2019 Date added

Located in

Noord-Brabant

Also interesting for this region (s)

  • Limburg
  • Zeeland

General information

Sector

Construction

Type of company

Other

Legal entity

Private limited company

Type of transaction

Shares

Life phase enterprise

Growing

Employees in FTE

10 - 25

Type of buyer

Strategic acquisition


Financial information

Turnover last financial year

€ 1.000.000 - € 2.500.000

Asking price

To be agreed

Earnings before taxes

Confidential


Company activities

De onderneming kent een breed scala aan activiteiten w.o. afval- en puinrecycling, grond- en sloopwerken, bodemsanering, containerverhuur, transport en wegenbouw.  

Deze veelzijdige onderneming levert diensten met een hoge graad van kwaliteit en service; de onderneming heeft dan ook een zeer goede naam opgebouwd en is een begrip in de regio, resulterend in een groot aantal vaste en terugkerende opdrachtgevers bestaande uit het bedrijfsleven, overheidsinstanties en, in mindere mate, particulieren. 

 De bedrijfsactiviteiten worden uitgevoerd vanuit een eigen locatie voorzien van kantoorruimte, bedrijfsruimte, labruimte en (sorteer)loodsen.


Unique selling points

De onderneming kent een lange historie en is erin geslaagd gedurende haar bestaan een goede naam neer te zetten in de regio waarin de onderneming actief is. Dit feit komt ondermeer tot uitdrukking in de omstandigheid dat ruim 80 % van de omzet bestaat uit vervolgopdrachten van vaste relaties.  

Daarnaast beschikt de onderneming over alle noodzakelijke vergunningen/certificeringen welke ruimte laten voor verdere groei.


Other
  • Reden verkoop: Leeftijd eigenaar en het feit dat er intern (noch binnen de familie noch bij de werknemers) geen opvolging voorhanden is, in combinatie met het streven de continuïteit van de onderneming te waarborgen. 
  • Aantal medewerkers: Ca. 12 fte.

Afval- en puinrecycling/verwerking
Region
Noord-Brabant
Sector
Construction
Type
For sale
Turnover
1.000.000 - 2.500.000
Overname
To be agreed