Profile number 67935

Gethematiseerde boerencamping op één van de mooiste locaties in Drenthe

18/04/2019 Date added

Located in

Drenthe

General information

Sector

Leisure

Type of company

Camping

Legal entity

None

Type of transaction

Assets / liabilities

Life phase enterprise

Full-grown

Employees in FTE

0

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition


Financial information

Turnover last financial year

€ 100.000 - € 250.000

Asking price

€ 1.000.000 - € 2.500.000

Earnings before taxes

Confidential


Company history/background

Het aangebodene is gelegen in Drenthe, direct aan het bos (circa 5.000 hectare natuurgebied) op circa 100 meter afstand van een bosven met zandstrand. Het is voorzien van o.a. een karakteristieke woonboerderij, een luxe sanitairgebouw (voorzien van wellness- en fitnessruimte) en een royale opslagloods.


Company activities

Het betreft een gethematiseerde boerencamping met circa 63 ruime kampeerplaatsen (circa 100 m² per plaats), waarvan 3 eigen luxe trekkershutten en 20 luxe (Glamping) verhuurtenten (eigendom van derden); 

Het aangebodene maakt onderdeel uit van een melkveebedrijf. De koeien, de fosfaatrechten en machines en installaties die behoren tot het melkveebedrijf behoren niet tot het te verkopen deel. In overleg kan dit eventueel ook gekocht worden.


Unique selling points

Het aangebodene is gelegen op een werkelijk unieke locatie in Drenthe; Het betreft een gethematiseerde boerencamping met circa 63 kampeerplaatsen, waarvan 3 eigen luxe trekkershutten en 20 luxe verhuurtenten (in eigendom van derden en verhuurd door derden); 

De camping beschikt over een zeer luxe (verwarmbaar) sanitairgebouw met hierin ook een wasserette en een etage met diverse mogelijkheden, waarin thans een wellness- en fitnessruimte is gerealiseerd; Het bedrijf is voorzien een gemoderniseerde, karakteristieke woonboerderij. 

Verder zijn er diverse overige opstallen aanwezig, zoals een ligboxenstal, een jongveestal, een Hollandse stal en een kapschuur; 

Het aangebodene is gelegen op circa 3,4 hectare eigen grond. Er zijn ruime uitbreidingsmogelijkheden.De eigenaar heeft in totaal circa 54 hectare (nabijgelegen en aangrenzende) grond in eigendom.


Other

Vraagprijs: € 1.300.000,00 kosten koper (éénmiljoen driehonderdduizend euro kosten koper). 

NB. Banken zijn doorgaans maar bereid om tot maximaal 60% van de aankoopsom te financieren. Het overige geld dient daarom bij uzelf vandaan te komen (eigen vermogen).


Photos
Gethematiseerde boerencamping op één van de mooiste locaties in Drenthe
Region
Drenthe
Sector
Leisure
Type
For sale
Turnover
100.000 - 250.000
Overname
1.000.000 - 2.500.000