Profile number 67927

Uniek Grand Café Restaurant op het strand

14/10/2019 Date added

Located in

Noord-Holland

General information

Sector

Leisure

Type of company

Other

Legal entity

Private limited company

Type of transaction

Shares

Life phase enterprise

Full-grown

Employees in FTE

10 - 25

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition


Financial information

Turnover last financial year

€ 1.000.000 - € 2.500.000

Asking price

€ 2.500.000 - € 5.000.000

Earnings before taxes

Confidential


Company history/background

Dit prachtige strandpaviljoen is gelegen op een A1-locatie aan het Noordzeestrand met een overweldigend uitzicht op strand en zee. Het is, door deze geweldige ligging, zeer gewild onder bezoekers uit de wijde omgeving. Niet alleen in de zomer maar zeker ook na een winterse strandwandeling zoekt men graag de warmte op in dit sfeervolle paviljoen.

Het bedrijf wordt jaarrond geëxploiteerd. Het biedt 7 dagen per week alle mogelijkheden voor vrienden- en familiefeesten, zakelijke bijeenkomsten en evenementen.

Het team van trouwe, vaste medewerkers maakt van elke verjaardag, huwelijk, zakelijk- of privédiner een onvergetelijke gebeurtenis. De menukaart nodigt van ontbijt tot diner uit tot een culinair verblijf.


Company activities

Bijzonderheden:

  • Het paviljoen leent zich door zijn omvang voor alle soorten grootschalige events, maar kan tevens door innovatieve wandsystemen opgesplitst worden in meerdere ruimtes. Deze ruimtes beschikken over interieur met luxe uitstraling en openhaard opstelling.
  • De zeer ruim opgezette volledig geëquipeerde keuken is internationaal georiënteerd en staat voor een unieke grand café-restaurant beleving op het strand. De menukaart varieert van hamburger tot fruits de mer. Het paviljoen beschikt tevens over meerdere modern geoutilleerde, luxe barlocaties met onder meer tientallen speciaal-bieren (op tap en op fles).
  • Het paviljoen beschikt naast alle uitgebreide terras- en strandvoorzieningen ook nog over een apart groot privé terras met eigen barvoorzieningen en BBQ-opstellingen. 
  • De onderneming heeft eigen marketing-expertise in huis voor realiseren van acquisitie van zakelijke en particuliere partijen.  Zij beschikt tevens over een moderne website en maakt slim gebruik van alle social media kanalen. Qua recensies is sprake van “certificaat van uitmuntendheid”. 

Unique selling points
  • Het paviljoen is 100% eigendom. De bedrijfsexploitatie (omvattende de bedrijfsinrichting, inventaris, handelsnaam, website en goodwill) wordt middels een activa/passiva transactie verkocht. Het paviljoen zelf kan gekocht of gehuurd worden. Alle vergunningen zijn aanwezig.
  • De omzet bedraagt meer dan € 2.000.000,=.
  • Oppervlakte: Het totale, beschikbare grondstuk bedraagt 2.800 vierkante meter. Hiervan is circa 700 vierkante meter bebouwd.
  • Reden overname: eigenaar wil andere focus gaan hanteren; optimale begeleiding van de overname is onderdeel van de transactie. 

Other

Verkoop/verhuur:                       

Bedrijfsexploitatie: € 1.350.000,= - Bedrijfsinrichting, inventaris, handelsnaam, website en goodwill

Opstallen:              Het is mogelijk de opstallen te kopen of te huren.

Vraagprijs Koop:    € 2.200.000,=

Opstalrecht conform de huurovereenkomst van grond, alsmede de terreininrichting, terrassen en de opstallen omvattende een horecapaviljoen met verkoopruimten, verkeersruimten, productieruimten en dienstruimten.

Vraagprijs Huur: € 175.000,=

Huur van grond, alsmede de terreininrichting, terrassen en de opstallen omvattende een horecapaviljoen met verkoopruimten, verkeersruimten, productieruimten en dienstruimten. Verhuurder belast de huur voor de grond door aan huurder.

Procedure:

Na een oriënterend gesprek kan aan kandidaten met aantoonbare ervaring en voldoende financiële middelen meer informatie verstrekt.


Uniek Grand Café Restaurant op het strand
Region
Noord-Holland
Sector
Leisure
Type
For sale
Turnover
1.000.000 - 2.500.000
Overname
2.500.000 - 5.000.000