Profile number 66942

Vaarvakantie bedrijf te koop

12/06/2018 Date added

Located in

The Netherlands

General information

Sector

Leisure

Type of company

Other

Legal entity

Firm

Type of transaction

Assets / liabilities

Life phase enterprise

Full-grown

Employees in FTE

0

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition


Financial information

Turnover last financial year

€ 250.000 - € 500.000

Asking price

€ 500.000 - € 1.000.000

Earnings before taxes

€ 100.000 - € 250.000


Company history/background

Mijn vrouw en ik organiseren sinds 1999 fiets - vaarvakanties met ons schip. Aanvankelijk waren wij zelf aan boord als schipper en kok, later alleen ik als schipper en de laatste 8 jaar werken wij een netwerk zzp ers van schippers, chefs en gidsen die met veel plezier deze werkzaamheden uitvoeren.

 

 


Company activities

Wij organiseren met ons luxe motorpassagiersschip (40M) fietsvaarvakanties in Nederland, Belgie en Frankrijk. Als nevenactivieteit kunnen wij het schip als hotelaccomodatie aanbieden. Deze activiteit kan nog volledig ontwikkeld worden indien gewenst maar voor een goed rendement is dit niet noodzakelijk. 

 


Unique selling points

Wij bieden onze internationale gasten uit Amerika, Canada en Australie een unieke vakantie dankzij een uitgewerkt programma binnen een bijzonder concept. Het schip heeft door zijn afmetingen een zeer groot bereikt waardoor wij in staat zijn meerdere tochten aan te bieden. Hierdoor hebben wij al vele jaren een groeiende terugvraag en toestroom van nieuwe gasten door recommandatie en geen reclame kosten. De omzet is bewezen onafhankelijk van conjuncturele schommeling en politieke ontwikkelingen.

 


Other

Inmiddels hebben wij dit bedrijf twintig jaar en is er bij ons behoeft aan een nieuwe uitdaging. Wij zoeken deze uitdaging niet in de uitbreiding van ons bedrijf hoewel het bedrijf zich hiervoor uitstekend leent. Wij laten dit graag over een nieuwe ondernemer met ambities.

Wij zijn bereid de nieuwe eigenaar(en) met raad en daad bij te staan om het bedrijf over te nemen.


Vaarvakantie bedrijf te koop
Region
The Netherlands
Sector
Leisure
Type
For sale
Turnover
250.000 - 500.000
Overname
500.000 - 1.000.000