Profile number 66139

Zeer winstgevend werving en selectiebureau

26/04/2018 Date added

Located in

The Netherlands

General information

Sector

Service industry

Type of company

Temp labour

Legal entity

Firm

Type of transaction

Assets / liabilities

Life phase enterprise

Full-grown

Employees in FTE

< 5

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition


Financial information

Turnover last financial year

€ 100.000 - € 250.000

Asking price

€ 100.000 - € 250.000

Earnings before taxes

€ 100.000 - € 250.000


Company history/background

Vanwege ambities voor een nieuw initiatief bieden wij hierbij ons werving en selectie bureau ter overname aan. Het bedrijf is nog steeds volop actief in de markt en heeft een proven trackrecord. Er zijn meer dan 150 actuele samenwerkingen met bedrijven waaronder bekende namen en multinationals. Naast de twee eigenaren werken er op dit moment twee stagiairs en een fulltime medewerker. De markt waarin het bedrijf actief is groeit sterk en de vraag naar specialisten eveneens. Dat brengt veel groeimogelijkheden met zich mee. Dat is ook te zien aan een stijgende omzet en het aantal aanvragen. Middels een professioneel CRM systeem zijn de matches veelal geautomatiseerd. Mede door de professionele website, op maat gemaakt CRM systeem en de uitgebreide database van meer dan 10.000 kandidaten hoeft het bedrijf in mindere mate beroep te doen op externe partijen waardoor de kosten laag gehouden kunnen worden.


Company activities

Het bedrijf is actief in de werving en selectie in de ICT-markt. Binnen de ICT-markt opereert het bedrijf in een niche. Het is niet noodzakelijk om over technische kennis te beschikken.


Unique selling points

- Op maat gemaakt CRM systeem. - Professioneel vacatureplatform. Gebouwd door een professioneel web bureau. Het gaat om een volledige responsive vacatureplatform met goede advertentiemogelijkheden, een chatfunctie en makkelijke CV uploadfuncties. - Uitgebreide database. Meer dan 10.000 kandidaten. - Het bedrijf opereert in een niche markt. - Lage kosten. Omzet en winst liggen dicht bij elkaar.


Other

Voor de bedrijfsvoering ben je niet regio gebonden. In overleg is een actieve betrokkenheid van de huidige eigenaren mogelijk. Een uitgebreid inwerktraject, interactieve (on the job) trainingen, samenwerking zijn bespreekbaar.


Zeer winstgevend werving en selectiebureau
Region
The Netherlands
Sector
Service industry
Type
For sale
Turnover
100.000 - 250.000
Overname
100.000 - 250.000