Profile number 65769

Goedlopende speelgoedwinkel ter overname aangeboden

05/04/2018 Date added

Located in

Zuid-Holland

General information

Sector

Retail non-food

Type of company

Toy store

Legal entity

One - man business

Type of transaction

Shares

Life phase enterprise

Full-grown

Employees in FTE

< 5

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition


Financial information

Turnover last financial year

€ 250.000 - € 500.000

Asking price

€ 100.000 - € 250.000

Earnings before taxes

€ 0 - € 100.000


Company history/background

Het betreft hier een financieel gezonde speelgoedwinkel met een goede naamsbekendheid en een trouwe brede klantenkring, die ter overname wordt aangeboden wegens andere activiteiten van de huidige eigenaar. De winkelomzet groeit nog steeds sinds de overname door de huidige eigenaar in 2010. De winkel wordt compleet aangeboden met de gehele (actuele courante) voorraad, inventaris en inrichting. De mogelijkheid tot een grotere winkelruimte in de nabije omgeving is mogelijk.


Company activities

De winkel is gevestigd op een A-locatie in het hart van een groeigemeente in de bruisende Bollenstreek met veel jonge gezinnen. De gemeente heeft een actieve ondernemersvereniging welke diverse jaarlijkse drukbezochte activiteiten organiseert. De oppervlakte van de winkel is 160 vierkante meter, exclusief de ruime uitstalling voor de deur onder een luifel. Deze ruimte biedt nog een 8-10m2 extra verkoopruimte. Er bevindt zich een keuken/ pantry en opslagruimte aan de achterzijde van de winkel. De winkel is gevestigd in een huurpand.


Unique selling points

De winkel heeft veel groeipotentieel: er wordt op dit moment geen actieve webshop gevoerd. Maar ook te denken valt aan uitbreiding met bijvoorbeeld cadeau-artikelen en/ of boeken.


Other

De winkel heeft nu de Toys2Play formule die men kan blijven gebruiken, maar is hier niet aan gebonden. Het tijdelijk meedraaien van de huidige eigenaar t.b.v. de overgang is uiteraard bespreekbaar. Deze fijne goedlopende speelgoedwinkel met uitbreidingsmogelijkheden is ideaal voor een enthousiaste ondernemer of stel.


Goedlopende speelgoedwinkel ter overname aangeboden
Region
Zuid-Holland
Sector
Retail non-food
Type
For sale
Turnover
250.000 - 500.000
Overname
100.000 - 250.000